2009 m. kovo 17 d., antradienis

Apie ekskursiją į savivaldybę

Nė jokie sniegai anei vėjai nesutrukdė mano šlapiam paltui ir sugadintai šukuosenai šiandien siekti savų tikslų. Neįkainojamas jausmas yra žinojimas, kad tavo idėjos po truputėlį ima realizuotis, komanda tampa motyvuota, ir visi su džiaugsmu imamės darbų, generuojame puikias naujas idėjas.

Šiandien padarytas milžiniškas šuolis pirmyn - už kultūrą atsakingas pusę valandos vėluojantis, šmaikštus, visada labai "jaunas širdy" politikierius po pusvalandžio (o tai yra LABAI ilgas laikas) gana keisto dialogo mums pamojavo žalia vėliava, paskambino vienai gerai tetai, kuri mums padės viską greit sutvarkyti, ir pats davė savąjį numerį "jei kas nors trukdys mums". Viena labiausiai pralinksminusių pokalbio dalių:
"O kodėl pas mane kreipiatės?"
"Nes Jūs juk už kultūrą Kaune atsakingas."
"Ak, taip" (lyg katik atsiminęs)
":))"

Galop išėjome mes iš Mažosios salės visos patenkintos ir palikome vieną ne tokią patenkintą bobutę burbuliuoti, nes taip ilgai tik šposyti su mero pavaduotoju galima, o ne apie reikalus kalbėti.
Kalbant apie savivaldybę, tai man toks jausmas, kad ten nuolatinė kavos pertrauka - kas antras praeinantis asmuo nešėsi arba arbatinuką, arba kelis puodelius. Ir taip ištisas pusantros valandos. Aš irgi taip norėčiau... Tvyranti nuotaika ne kokia, mat pagrindinė liaudis yra pensinio amžiaus bambekliai niekaip nerandantys teisybės šioj žemėj. Nesitebiu, kad jos neranda - visi mūsų siųsti raštai buvo pasiklydę kažkur tamsiuose biurokratijos užkampiuose. O šiaip jaunimas su pozityviomis idėjomis yra sutinkamas draugiškai.


Gerosios vakarinės naujienos: Geroji Teta paskyrė man pasimatymą jau rytoj ryte, o merginos iš Vilniaus - arbatos valandėlę penktadienį.
Yay, važiuosiu sostinės pinigų plovyklų apžiūrėt!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com