2009 m. kovo 15 d., sekmadienis

Būna dienų lyg tyčia



Šiandien yra tokia diena, kai mąstau, "kas gali būti dar blogiau?" ir TAI būtinai nutinka. Pavyzdžiui, kai aš taip pagalvojau pirmą kartą, nebeturėdama jėgų visur ir viską padaryt, nes plušėjau nuo ankstaus ryto, lakstinėjau kaip bitė su medaus kibiraičiais, supratau, kad užsikimšo kanalizacija ir banketinis tualetas plaukia. Turint omeny, kad tuo metu ir vyko banketas, kuriame būta daug pensinio amžiaus žmonių, reikėjo veikti greitai. Šią nuostabią dieną aš ne tik išsiblizginau 80 taurių, 100 įrankių 5 rūšių, indus ploviau, kavas dariau, daug ir kantriai bendravau su senukais, plikiausi rankas su sriubomis, nešiojau tuščius ne sau priklausančius indus, nes buvo kažkoks antplūdis, todėl dirbau ir barmene vienu metu, vis tikėdamasi, kad nepadegs seneliai banketinės salės, kol kapučinus gaminu, tai dar ir tualetą sėmiau.

Negana to, man tik išvalius viską, supratau, kad karšti antrieji patiekalai tikrai prisvilinti ir kad nežinau ką pasakyti alkaniesiems, nes virtuvėje panika ir betvarkė:D dargi kolegės negalėjome kaip pridera pasveikinti su gimtadieniu, nes įvyko kiaulystės dėsnis ir mūsų dovana pasiklydo ir neatvyko, manau dovana buvome mes visi isteriškai sarkastiški ir paplūdusios kriauklės su plakiojančiais sudegusiais žuvies kepsniais. Kai šefas greit nuvarė gėlių pirkt, būdamas vietoje suprato, kad turi vos... 27ct kišenėj:D tad dovanas dar kurį laiką atstojo mūsų sarkazmas, kol ši situacija užsiglaistė gerberomis.
IR TAIP VISĄ DIENĄ. Stresas ir juokas pro ašaras.

Ir, žinoma, nespėjau į paskutinį autobusą. Šypsausi:)
O šiaip visumoje buvo įdomi diena. Net nesupratau kaip pralėkė, tik žinau tiek, kad mano lapelis, liepiantis man "mokytis po velnių" nepadeda ir aš vėl likau nieko neskaičius.

2 komentarai (-ų):

Kolia S. rašė...

ar buvai afrikoje? "kas gali būti dar blogiau?" Tikrai gali buti dar blogiau

Autorius rašė...

Žinoma, kad gali, nesiginčiju:)
O Afrikoje yra buvę kone pusė Lietuvos - juk Egiptas irgi ten..

 
Blogger design by suckmylolly.com