2009 m. kovo 9 d., pirmadienis

Man nepatinka galvoti pavadinimų

Pastebėjau, kad visus šviežiai iškeptus blog'erius veža mintis, kad jie turi blogą ir dauguma jų serga grafomanijos liga "būtinaireikiašiandienkažkąparašyt". Ir nesistebiu, kad apsikrėčiau, nes ką nors darydama ar apie kažką įdomaus mąstydama pagalvoju "čia tai geras, reikės parašyt", tai ir rašau!

Šiandien nusprendžiau, kad bijau, kad niekada neateis pavasaris, todėl kad jį greičiau prikelt savo širdy būtinai nunešiau savo batus pakalti su intencija, kad jau šilta ir štai aš lakstinėsiu su pavasariniais batais ir pavasariniu paltu ir oh come on jau pavasaris! Naivuolė mergiotė - galvoja visi du šito blogo skaitytojai, bet aš žinau, kad ir Jūs laukiat pavasario, tik neišsiduodat taip akivaizdžiai kaip aš.
O šiaip pasak dėdžių-paukščių žieduotojų, į Lietuvą jau sugrįžo pavasario kviesliai: pempės, vieversiai ir kažkokie dar paukščiai, kurie "neturi labai gražaus apdarėlio". Artimiausiu metu jie pasieks ir sostinę, tad nepamirškit dairytis pro langus ir atidžiai klausytis naujų giesmelių.

Paskutinėm dienom aš esu gana išsiblaškiusi ir man sunku sukaupti dėmesį į kaikuriuos dalykus. Pavyzdžiui, eidama-skriedama "su reikalais" per Laisvės Alėją turėjau greituoju būdu dėl laiko stokos užsukt į knygyną, į vieną parudotuvę bei dar šen ten. Dvi vietas skubėdama PRAĖJAU, nes kalbėjausi su kursioke, o laiko sugrįžti nebeturėjau:)) stebinu save, nes šiaip jau taip lyg spragtelėjus prištukais nepamirštu dalykų, apie kuriuos galvoju visą dieną. Arba kai sesuo manęs vis paprašo kokio nors Valančiaus ar Daukanto Simono kūrybų parnešti iš universiteto bibliotekos, aš net žinodama, kad tai turiu padaryt kažkodėl praeinu pro šalį. Nespecialiai, bet nu nežinau, apie tai prisimenu tik parėjus namo ir gavus lengvų priekaištų, kad tu, gyvate, per tave neišlaikysiu koliokviumo ir kaip išvis čia jaustis, kai man tas knygas iš tos pačios bibliotekos turi nešt geriausia draugė, o ne SESĖ? Jaučiuosi kaip blogietė, nes nu juk iš tikrųjų galėčiau.
O taip, lengvai pasiskundžiau. Ir man tai netgi patiko! :}

O dabar apie linksmesnius dalykus - kaikas kitą savaitę visam ilgam savaitgaliui važiuoja į team-building'o apmokymus! Jėjėjė!!
Linksmesnis dalykas #2 - jau gerą savaitę mane labai džiugina vėl atrastas puslapis, kur žmonės giriasi esą apgailėtini.

2 komentarai (-ų):

Kristina rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Judita S. rašė...

Aš tai nemoku matyt planuot laiko ir atmintis paveda, tai kažkas ir panašaus į tavo dalykėlių bet būtinai bandysiu pastebėti paukščius sostinėj, o taip:))) bet kam vėl žadu? :)
Tai tave atrinko į tą gerą dalyką? tuomet kūl tau, pavydu truputį.
O aš kino pavasaryje savanoriausiu,taip greitai ir lengvai viskas, gal ateina buvusių savanoriavimų naudos metas? kad praeinu visas tas atrankėles be jokių pokalbių ir pan.:)
Pa- va-saaaa-ris!
Šlovė sijonų ir gražių šukuosenų metui! :)))

p.s. aš esu viena iš dviejų? Garbė sakyčiau!
p.p.s. netyčia parašė iš sesės accounto:)

 
Blogger design by suckmylolly.com