2009 m. kovo 14 d., šeštadienis

Šampanas, gėlės ir gera diena

Šiandien visi kažkokie geri ne vien dėl to, kad Mamos gimtadienis ir kiekviename kampe skleidžias gėlės, kvepia gimtadieniniu tortu ir tvyro lengvi priekaištai vienų kitiems, kad ei gal nesipykime šiandien:)
Be abejo, negaliu nepaminėt, kad regis, ne tik dėl to, kad apsiaviau sportinius batelius eidama į lauką pasijuto Pavasaris. O Pavasaris toks, kad jį jaučia visi ir visi jie užsimetę sportinius batelius ar šiaip kažką naujo išėjo pasidemonstruoti į pavasarinį miestą. Tik iš to viso gero krantinėj gavosi Pankų Pilis su daug daug šiukšlių. Bet tęsiant apie geruosius dalykus - visur skamba muzika, dauguma šypsosi, nebegalima eiti dviračių taku dėl dviratinio eismo ir niekas nenori, kad saulė nusileistų, kad šalta ir nejauku pasidarytų. Labai smagu tai suprasti, pasiilgau jau gyvo miesto ir pozityvių nuotaikų aplinkui.
O žmonių rodėsi centre tiek daug, kad teko man bėgt pagalbon darban, bet visai dėl to nenusiminiau: vos atėjus pasijaučiau kaip draugų būry, nes tiek daug pažįstamų, mielų veidų lyg tyčia užsuko, visiems sekasi gerai, turime apie ką kalbėtis, darbas ėjosi sklandžiai, o laikas bėgo nepastebimai. Tokiom akimirkom džiaugies žmogus, kad šiuo metu esi Savoje Vietoje.
Iš tiesų nuostabiai praleidau laiką ir gavau gėlių! Visai netikėtai! Jau buvau pamiršus, kad gėlės dovanojamos ne tik per gimtadienį.. Ačiū Justui ir Artiomai - nustebino ne tas žodis!:) dabar skleidžias žiedai gerberų gražiame būtent gerberoms pritaikytame butelyje, kuris ligi šiol dulkėjo vienišas.
O eidama sau knibždančiu gyvybe centru link stotelės namų link prisiminiau, kad mama tikrai norėjo šampano, bet niekas iš mūsų jo taip ir neatnešė, tad visą savo šiandienos uždarbį jam ir išleidau. Rezultatas buvo geresnis už gerą ir man labai smagu, kad viskas pavyko.

Kažkaip viskas labai šviesiom spalvom dabar piešiasi, labai daug neblogų emocijų nuo pat vakar vakaro pasisėmiau. Galvoje skamba muzika ir knibžda rimti kitos savaitės planai: nugalėti nerimus einant pas dantų gydytoją, neleisti į širdį sugrįžti šlapdriboms, išsilyginus kelnių kantus ryžtingai atlaikyti susitikimą su politikais, motyvuoti savo komandą dirbti išvien, nepristigti idėjų, laikyti kumščius, kad gaučiau socialinę ir/arba vienkartinę stipendiją(-as,) parašyti kultūrinės ekonomikos darbą, bei nuvykti į man visai naujoviškus apmokymus ir, aišku, esant progai, gerai pasilinksminti.
Tatai vat didus mano ateities planas, su kuriuo šios dienos ataskaitą ir baigsiu.

Mama, jei skaitai, tai dar kartą Tave sveikinu ;*
O kitiems linkiu Šilumos!

1 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

"Tik iš to viso gero krantinėj gavosi Pankų Pilis su daug daug šiukšlių." Va kaip tik su sese prieš Slowattack koncertą ten vaikštinėjom ir pagalvojau praktiškai tą patį ;o sėdi ten pikti ir šiukšlina ;o

 
Blogger design by suckmylolly.com