2009 m. balandžio 4 d., šeštadienis

><

Keista, nuo firminio colos šaldytuvo durų nulaužimo praėjo jau beveik savaitė, o man visdar niekas nė žodžio. Tai neįprasta. Ar turėčiau susirūpinti? Nežinau:))

Atgajiečių komanda pas mus superinė, visada nuteikia pozityviai ir nesinori išsiskirti. Taip aš anądien atsidūriau kažkur mikriuke į Raudondvarį, kuris man yra gana mistinė vieta, kuri tik maždaug visada žinojai, kur yra, bet kaip atrodo, ne. O yra ten Kultūrkė, Snoro bankelis, trys parduotuvės ir siemkių spjaudytojai. Aptarėm namų darbus, į tą procedūrą įterpę galybę mistinių nukrypimų, iškrypimų, Party Alias ir Solo. Vakarop visa žaidybinė atmosfera ir seminaras persikėlė į Megą, nes ten žaidimus išpardavinėja(!), ir mes nusiaubę Rimi, patraukėm siaubti picerijos. Ir tikra tiesa, kad 40gr, vos po 1,99lt, gelbsti nuo visų ligų - vakar mano nosis ir gerklė raudojo (dėl to seminaro fotkės oiiii kokios baisios), o šiandien bac ir kaip ranka nuėmė, tik kosčiu truputį.

Būsimam vakarui dedu pliusą, nes iš jo šio to tikiuosi. Be reikalo, turbūt, bet man visai patinka pati tikėjimosi būsena:}

2 komentarai (-ų):

Judita S. rašė...

Sveikinuos iš savo kampo :)
Perduok AČIŪ sesei už juosteles.

Judam į priekį visi.

Autorius rašė...

Jėj, turiu sekėją oficialų, kuri pagaliau turi savo vietelę blogspote :}
Nėr už ką, tai mes atsiprašom už tokius tat vėlavimus.

 
Blogger design by suckmylolly.com