2009 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Kaip pailsėti darbingą penktadienį, arba Alytus man iš tiesų patiko

Man patinka vis trumpam atitrūkti iš kasdienybės, pasineriant į dalykus, kurie išvalo mintis ir kažką gero palieka.
Po stresingo rytmečio ir keistai besiklosčiusios penktadienio popietės, pasidavę nostalgijai koncertams, paskubomis sušokome į Betmenmobilį ir išdūmėm į Alytų. Realiai, niekas normaliai nebuvome tame mieste buvę, tad gal todėl tokius smagius įspūdžius parsivežėm. Pakeliui mus aišku sustabdė policija, tuo per daug manęs nebenustebindama, nes visuomet, kai važiuoju į koncertą kitame mieste, kas nors tokio būtinai turi nutikti. Bet viskas sakyčiau baigės labai laimingai - Monika tiesiog "ėjo ne per perėją". Pakeliui radijas plėšė pirmokišką dainą "Kodėl nuvyto gėlės".
Po visų trikdžių, tarp kurių buvo nemažai paslaptingai dingstančių radijo stočių mašinoje, policija ir dviratininkas, kuris vėlgi pasirodė panašus į patrulį, Alytus mus pasitiko viena kryptimi linguojančiais pasipuošusiais dzūkais, kurie mums nurodė kelią link tikslo - Alytaus miesto teatro, esančio Rotušės aikštėje, nors man ten niekaip nebuvo į aikštę panašu. Apskritai labai svetingai pasijutom priimtos, nes atsidūrėm nuostabioje teatro salėje, su puikia akustika ir šilta publika. Įsitaisėm balkone, iš kurio galėjom matyti viską ir žmones ir sceną. Ko gero, tik kituos miestuos pabuvus, suprantu, kaip mentalitetai žmonių, koncertų metu skiriasi. Taigi, buvau maloniai nustebinta ypatingo šilumos pliūpsnio ir tokio noro klausytis kokybiškos muzikos. Buvo smagu!
Akustinių koncertų aš jau buvau pasiilgus, todėl buvo labai miela girdėti dainas, kurių į pilnos sudėties grupės koncertus neįtraukia. Tik R. R. vietomis kiek per daug sau leido ir keletą gerų dainų, gerų vietų kiek sugadino. Anyway, labai patiko į programą įtrauktas smuikas (man apskritai labai patinka styginiai prie akustinės gitaros ar pianino) ir išgirsti porą netikėtų dainų. Viskas galėjo baigtis dvigubu bisu, o bet tačiau, pasirodo, atlikėjai nebuvo tam pasiruošę ir pasitenkinom tik pakartotinu nusilenkimu.


Važiavom lyg kažkur, o grįžom kiek pailsėję ir džiugios. Viskas ten pasirodė puiku, nes, ko gero, užtrukome būtent tiek laiko, kad niekas nespėjo įspūdžio sugadinti - po koncerto turėjome jaukią vakarienę, trumpą pasivaikščiojimą, kuriame būta malonių smulkmenų ir ramią kelionę namo.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com