2009 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Džiazas ir ne kitaip

Paskutiniu metu esu kone profesionali aplinkinių raminimo guru. Stebiuosi, kad pati išlieku pakankamai smagi, džiugi ir kažkaip ignoruoju dalykus, dėl kurių mano maži ir dideli draugai nervinasi. Pavadinkime juos džiazu, o juk tai muzika, kuri pavergia ir įtraukia. Tad, keli fono elementai iš džiazo, kuriuos groja visur aplinkui:
1. Para turi 24 valandas. Iš jų 6-7 mėgstu miegoti.
2. Produktyviai susikaupęs žmogus gali išbūti maždaug 45 min ir tuomet turi ilsėtis. Ilsėtis aš mėgstu tiek pat laiko, kiek ir būti susikaupusi.
3. Atradau popiečio miegelius. Jie gali išgelbėti mano pasaulį nuo katastrofos, bet įvertinant aplinkybes, aprašytas aukščiau, tai yra prabangėlė.
4. Kai reikia mokytis, visada norisi tvarkyti stalčius, spintas, daryti atradimus, džiaugtis pavasariu ir dalykais, kuriuos atradau besitvarkydama.
5. Kai reikia mokytis visada pagerėja oras, mintys gaudo drugelius, draugeliai yra kupini ultrasiautulingų pasiūlymų, kaip aplenkti mokymąsi. Aplenkčiau, jei pagrindiniai džiazo instrumentai nebūtų tokie baisūs:
  • ~ Bosine gitara groja žinojimas, jog iki pirmo egzamino liko pusantros paros, o ten gryna filosofinė beletristika. Turint omenyje, jog bosinė gitara palaiko visos grupės ritmą, reikėtų atkriepti į šį skambesį dėmesį.
  • ~ Pianinu akomponuoja antrasis egzaminas, kuris yra pirmadienį, tačiau pirmadienį reikia pristatyti ir vieną rašto darbą. Jį norėčiau pristatyti anksčiau, nes dar galėčiau gauti pastabų, kadangi dėstytoja tikrai mėgaujasi savo dėstomu dalyku ir mėgsta klausinėti dalykų, leidžia pasitaisyti apie dalykus, kurių aš nežinau. Nežino ir kiti.
  • ~ Sakso melodijomis palydi trečiasis egzaminas, apglėbsiantis mane iš karto antradienį. Dėl jo man neramu tik todėl, kad aš pritingiu į jį gilintis, nes esmė aiški kaip diena.
  • ~ Būgnais ir ypač girdimai lėkštėmis groja pats bjauriausias žemėje koliokviumas su dėstytoja-prakeiksmu trečiadienį! Dar neturiu medžiagos.
  • ~ Vokalas, žinoma, esu aš!

Ir kas gi tas rytojaus varpeliu skimbčiojantis testas prieš visą sąskambį!
Džiazuoju, be rimtos priežasties netrukdykit - džiazui reikia atsiduoti visa širdimi!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com