2009 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

Ketvirtadienis

Pavadinčiau šiandieną Geranoriškumo diena.
Nežinia kodėl, ar kad lauke buvo giedra, ar kad visi jaučia artėjančią darbų pabaigą ir naujo sezono pradžią, bet žmonės šypsosi ir yra Geresni. Pradedant dėstytojomis, supratingai žvelgiančiomis į mus, nuvargusius, ir žarstančioms patarimus, sekant policininku, kuris nusijuokęs, pamiršo priežastį dėl kurios sustabdė, jei tokia iš viso buvo, ir, nors šiek tiek nugąsdino, pakėlė ūpą.
Besijuokiant pakeliui sankryžoje nukrito vienas kalpokas, kurį žadėjome pasiimti vėliau, o netrukus mus ėmė stabdyti savivaldybės mašina, dėl ko antrą kartą sutrikome, o išlipęs malonaus veido dėdė tiesiog norėjo pasakyti, kad mes tą daiktą pametėm iš geranoriškų paskatų ir taip savotiškai palinkėjo geros dienos!
Galop pasiekę tikslą prisipirkome visokių dalykų: aš smulkių dovanėlių į stovyklą, puodelį-termosą, kurio seniai norėjau, ir milžinišką buteliuką muilo burbulų, o Mo tuo tarpu nusipirko orinį kamuolį. Taip apsiginklavę prajuokinome kasininkę ir patraukėme kalpoko medžioklėn. Šį suradę laimingai gįžome į universitetą, kur visiems patiko mano dovanėlės, skirtos vaikams.

Vėliau sekė "pabaisos apdovanojimai" (nuoširdžiai myliu šį apibūdinimą, kuris nors ir nėra tikslus, bet situacijoje labai labai juokingas), angliškas Alias su juokingomis taisyklėmis ir mūsų taip planuotas mini piknikėlis amfiteatre, penkių praūžusių atsiskaitymų proga. Taip, mes atlaikėme ir galėjome ramiai sau šventę švęst! (klausant Bense, pavyzdžiui)
Vakarop kolegos įsigijo badmintono rinkinį ir jo pagalba prisiminėm vaikystę IX forto parke, kol ėmė lyti. Nuostabus tas žaidimas! Noriu dar, tikiuosi, kad kaikas jei perskaitys ką čia rašau, atkreips dėmesį į tai:))

O rytoj manęs laukia Vilnius, tikiuosi, smagus oras ir geranoriškas kitų ūpas!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com