2009 m. gegužės 18 d., pirmadienis

Mielas dienorašti,

Šį nuostabų, nuostabiai saulėtą rytą, kuomet aš vėl laukiu, dedu didelį dideliausią pliusą vakarykščiam super dideliam kavos puodeliui ir mergiotei, kuri su manimi kalbėjosi. Aš retai kada galiu su kažkuo taip atvirai kalbėti, netgi sakyčiau, nelabai moku tai daryti, ir man sykiu tai yra ir pamokos ir moralinis poilsis nuo dalykų, kurių neturėčiau taip laikyti savyje.
Visas vakar vakaras buvo puikuoliškas ir netikėtas, bet aš jau nebeturėčiau taip galvoti, nes susitikdama su Jais, visada kažką panašaus patiriu ir kitą rytą noriu parašyti kokį nors giedrą blogo įrašą:) Ir kas svarbiausia, niekada nemaniau, kad visos tokios smagybės gali įvykti tiesiog... Akropolyje. Ir aš puikiai žinau, kad tie du žmonės, kurie skaito šį įrašą dabar galvoja stereotipiškai. Oi, niekada neatspėsit, ką mes ten veikėm! O aš ir nesakysiu *piktai juokiasi ir piktdžiugiškai trina rankutes*

Apskritai, paskutiniu metu savo gyvenime sutikau labai daug Spindinčių asmenybių, kurios įkvepia ir pastūmėja siekti dalykų, kuriems maniau esanti tiesiog per maža.



Man labai patinka tai, ką dabar darau, man patinka mano planai vasarai, man patinka žinoti, ką veiksiu rudenį, ir praktiškai esu pasirengusi priimti visus būsimus iššūkius!

SKY IS THE LIMIT!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com