2009 m. gegužės 27 d., trečiadienis

Trečiadienis

Trečiadienis - trečias atsiskaitymas iš eilės!
Pradėsiu nuo gėdingo prisipažinimo, jog vis gi atsiskaitinėjau dalyką, kuris vadinasi ne taip, kaip rašiau vakar.. Tai "Kiekybinių kultūrinių tyrimų metodikos", ir tai ne tik baisiai skamba, bet ir iš tiesų yra kraupus dalykas su milijonais medžiagos. O testas buvo nuostabus - šriftas stambus ir didelis, klausimai ir variantai man daugmaž suprantami/pažįstami, draugai sėdi ne taip ir toli su tuo pačiu variantu, manęs dėstytoja nemato per monitorių. Labai džiaugiuos smagiu rezultatu - 25/30! Noriu šventę švęst!
Norėtųs iš karto užbėgti mintims už akių: Taip, aš nemažai mokiausi vakar. Taip, tikrai uoliai nusirašinėjau nuo draugų. Ir taip, padėjau ir kitiems!

Liko tik vienas palyginti smulkus atsiskaitymas rytoj ir tada turėsim pertraukų tarp egzaminų! Laukiu nesulaukiu, nes jau pabodo šita kėdė, virtualus bendravimas, atsakomybės ir mamos besirūpinantys balsai, šioks toks stresas ir normalaus poilsio neturėjimas.

Šiandien namuose visi yra genijai (sesė triumfavo tiesiog atspėjusi 20/20 teisingų egzamino variantų!) ir kvepia kepama višta.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com