2009 m. birželio 28 d., sekmadienis

Apie buitį

Man kažkaip labai sunku sugrįžti į ritmą, visko tiek vyksta aplink, bet aš vistiek save uždarius laikau praėjusioje savaitėje, nepaleidžiu, visur matau dalykus, kurių baisingai ilgiuosi. Ir nujaučiu, jog laikysiuos šitam kokone dar ilgai, o papasakoti kažkam apie tai tiesiog neišeina.
Nuo trečiadienio sugebėjau normaliai miegoti tik vieną naktį, vis dar jaučiu miego trūkumą, išsiderino maitinimasis. Vos grįžusi suvokiau, kad sesija baigta, praslinkau per plauką, jog gavau visokių siuntinių, visokias sąskaitas blokuoja, kad brolis baigė universitetą ir rytoj jam diplominiai, kad neturiu ką šia proga apsirengti, nes nesiruošiau tam, tuo pat metu mane pagavo draugai ir taip aš sudalyvavau gimimo dienos šventime prie ežero, nors paprastai kažkaip privengiu visokių palapinėjimų su uodais ir beveik visi mano drabužiai prašėsi skalbimo. Tą vakarą sėdėjau sau prie laužo ir niūniavau pati sau daineles. Į kitą gimtadienį eiti atsisakiau, nes jaučiuosi per daug liūdna ir pavargusi, be to, visi reikalauja dėmesio, nes pabėgti dešimčiai dienų iš tokios cirkuliacijos nebuvo tokia jau gera idėja. Vis dar neperskaičiau visų gautų darbinių ir nevisai laiškų, bet už tai susirinkau visas stovyklines nuotraukas ir mėgstu į jas vis nostalgiškai spoksoti... kokią valandą ar dvi. Iki dabar nesuprantu kas vyksta šeimoje, nesigaudau mieste, man trūksta oro, nuoširdumo, o šiandien dar atsirado mano piniginė, dėl kurios turėjau galybes problemų. Nežinau kaip į šitą įvykį teisingai reaguoti, nes dabar sėdžiu kaip dešimt litų gavus, o aštuoniasdešimt praradus:))
Kambaryje chaosas, galvoje taip pat ir aš visai nežinau ką man daryti.

2 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Man tai atrodo reikia laiko ir tiek. Pabūk viena su savim ir savo smagiais prisiminimais kurį laiką, ir, žiūrėk, jau pasiilgsi veikti ką nors įdomesnio, nei nuotraukų vartymas (tam dar bus gražaus laiko, pvz gūdi žiema)Bent jau aš tada labiausiai mėgstu prisimint vasaros nuotykius ;)

Autorius rašė...

Tai jo, reikia:}
matysim kaip čia gausis. Šita situacija man mažumėlę pažįstama yra, tai anąsyk biškį sunkiai pernešiau viską ir užtruko ilgiau nei tikėtasi:)

Bet šią vasarą mušu savo pačios rekordus, tai nusimato dar gana daug visokių dalykų:)

 
Blogger design by suckmylolly.com