2009 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Apie iššūkius.

Nežinau kaip Jūs, bet aš išeinu pėsčiomis aplink Lietuvą :) Na gerai gerai, aplink 1/6 Lietuvos perimetro. Tokia galimybė kolkas man pirma ir vienintelė - Lietuvos mačius pakankamai nedaug, maršruto kilometražai nėra dideli, objektai įdomūs, projekto idėja, kas rytą prikeliantys skambučiai tikrai turi paslaptingos veržlios jėgos, o kur dar tas iššūkio jausmas!
Rengiuosi dešimčiai dienų, man miesto vaikui, gyvenimo palapinėje, košės su uodais valgymo, nesiskundimo laiko. Bus gerai! O ir jei nebus, aš tikrai pakentėsiu. Pažadu!

Būsiu atvira, norėtųsi tik žygiuoti, bet ant pečių užkrauta daugiau nei daug dalykų, kurių turėčiau nepamiršti, pasirūpinti, pavyzdžiui, kaip išgyventi su tokia suma pinigų maistui ir dešimčia žmonių, moderniosios technologijos, kurias nuolatos reikės prižiūrėti. Sakysit, kvaila, jūs patyrę žygeiviai, vežtis laptopą į mišką, bet man tai būtina ir bus vienas didelis balastas, su kuriuo teks kažkaip tvarkytis. Ar aš tam pasirengus, nežinau, bet sužinosiu jau visai netrukus - neabejoju, jog šita kelionė mane tikrai daug ko išmokys. Nekantrauju pradėti!

Iškeliauju jau šeštadienį. Keliaujam drauge?

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com