2009 m. liepos 12 d., sekmadienis

Apie Varnius ir šiaip gyvenimą


Kai kalbu su žmonėmis, jaučiu, kad jie į mane žiūri kaip į iškritusią iš medžio, gyvenančią savo rūpesčiuos paslaptinguos ir šiaip kaip į vėjų fėją ir bijau, kad kartais tikrai ne geruoju aspektu. Nors, ar yra dalykų, kurių žmogui kuris kas kartą atbėga su kokia nors staigmena galėtum neatleist?:)
Paskutiniu metu mano gyvenimas yra tikrai gerokai pasikeitęs, labiau drebinantis, jaudinantis, tik nuo įvykių gausos ir man pačiai sukasi galva. Ir iš tiesų, aš visai džiaugiuosi, nes tikrai turiu apie ką mąstyti, apie ką svajoti. Šiais metais tiek tų mano vadinamųjų "pirmų kartų", jog nežinau ar tikrai man pavyks viską vėliau susiteminti.

O "Bliuuuuzoooo naaaktys" buvo jėėė ir tą įspūdį man paliko tai, kad pajaučiau aš to festivalio dvasią vos tik įvažiavus, nu taip natūraliai buvau excited ir viskas buvo džiaugsmo fabrikas!:) laikas skriete praskriejo, galybė seniai matytų ir niekada nematytų žmonių, kurie absoliučiai viskuo dalijasi, bliuzas skamba, palapinės cepelinus verda, kojos nori šokti ir šoka iki pat ryto, kompanija keičiasi ir visi džiugučiai, oras kaip ir visada, atradau stebuklingą penkių gurkšnių alų "Barry's", kuris virsta vandeniu, susisprogdinom padangą, bet juk varėm šventę švęst! ir šiaip maniakai visokie skambinėja ir rašinėja, bet taip ir turi juk būt. Džiaugiuos, kad buvau kiek reikėjo, matyt, vėliau jau būtų buvę per daug ir tikrai taip, "Bliuzo naktims"aš sakysiu "taip" ir kitais metais!

2 komentarai (-ų):

Adelė rašė...

Vyy! (clap)

Autorius rašė...

Džiaugsmo fiesta :}

 
Blogger design by suckmylolly.com