2009 m. liepos 1 d., trečiadienis

Popietė Panevėžyje

Buvo tikrai labai fainai!
Įsėdau į autobusą su šortais, nors Kaune lietus kaupės kaip reikiant, bet Panevėžy buvo ultra siautulinga saulė ir Juta buvo tiesiog ragas! Šiaip kelionė praėjo gerai, neskaitant to, kad aš buvau per aukšta tam rytiniam mikriukui ir visaip susilanksčius tarp sėdynių riedėjau daugiau nei dvi valandas. Bet per kančias į žvaigždes!
Pats miestas man pasirodė labai gražiai iščiustytas, nes paskutinį kartą čia buvau... prieš kokius 8 metus, kai su klase važiavome į alaus daryklą. Panevėžys priminė kurortą net kažkiek, labai jau smagiai pagrindinės vietos atrodo - tvarka, švara ir visi pasipuošę.

Per porą valandų praleistų "Galerijoje XX" (Labai faina vieta su puikiu vaizdu), kur prie mūsų prisijungė kolegės, suvokiau, kad žmonės Panevėžy nuolatos pasirengę šventę švęst - visi labai labai pasipuošę gražiai, ypatingai populiari spalva buvo balta, todėl kartais paklausdavau ar trečiadieniais kas nors tuokiasi:) atsakymas buvo NE, tad širdy labai džiaugiausi, kad ir aš pasipuošiau šitai viešnagei, nes būtų buvę nejauku. Ne, nenoriu pasakyt, kad žmonės neskoningi, tikrai fainai ten viskas su stiliumi, visi labai gražūs, tvarkingi, tik jaučiasi, kad specialiai dabintasi šitam išėjimui, nes kažkoks stereotipas matyt vyrauja. Negalėjau akių atitraukt kažkaip nuo visuomenės, kuri vis suko ratus aplinkui. Pagalvojau, kad mitas apie tuos marozaičius, nes vos keli mokyklinukai tokie apsipešioję praėjo. Apskritai, mitai apie miestus yra velnio išmislas.

Paskui ėjom į Skaistakalnį pasibūt su akcijiniais muilo burbulais. Labai patiko man ten! :)
Viskas kaip ir būtų labai smagu, jauku, įspūdžiai kuo puikiausi, jei ne tie du apsimėtymai akmenim:D mestelėjo porą kartų, bet tie žmogiukai mėgsta pasireplikuot garsiai, tai galvoju, jog tai ir yra miesto piktybės problema. Vieną kartelį kažkas lipo ant kulnų, kažkaip būrelis jaunuolių, bet policininkai kaip tik riedėjo pro šalį dviratukais.
O šiaip tai čiotkas miestas! Dėkui Jutai, kad mane priėmė į savo šaunų būrį ir daug papasakojo apie vietos džiaugsmus ir liūdesius!

Tik nečiotkai yra gaut saulės smūgį per visas tas linksmybes, bet aš jau kaip nors:)

3 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Aš "kaifuoju" nuo tokių kaip Tavo žmonių optimizmo - nu praėjo pora "marozų", nu paleido "iš akmenio", nu saulės smūgis ten truputį... Jei ne tas optimizmas, tai matytume įrašą pavadinimu " pragaro duobė panevezy, ir kaip as vos nenumiriau" :D Ne tikrai, man grazu - nelietuviska, bet drasu sakyti, kad gal nera pas mus Lietuvoj taip viskas juoda ir baisu.

Judita S. rašė...

it's ok tie maroziukai and stuff, tie sportininkai nebūtų nieko darę, jie šileliai nu :)))
aš atsiųsiu foto.
Dar vakarop prisimindavom Jutos bajeriuxus... linksmybė tikra:)
Sorry už vėlavimus, tikiuos ledai atpirko viską :)

Autorius rašė...

Ieva,
Oh come on, pati su panašiu požiūriu gyvuoji, todėl ir atradau tavo blogą :)
Mane nervina žmonės, kurie sako, kad o va čia tam ir tam mieste baisu, o tam ir tam ne. Iš tikro net buvau pamiršus "į kokį baisų miestą" aš čia važiuoju, kol kažkas nepajuokavo kažko:D bet šiaip ten tikrai labai fainai ir viskas kitaip! Pigiau ir šneka aukštaitiška šnekta:D

Džiudita,
Nu man šiaip slabotkinė savisauga kartais įsijungia, bet šiaip tai dzin labai:]
Neesmė tie vėlavimai, aplink mane visada visi vėluoja, bet jūs atėjot ir irgi buvot dienos linksmybės dalis:D
ai laik, reikės gal kada nors ilgesniam laikui užsukt. Buvo įdomu! :]

 
Blogger design by suckmylolly.com