2009 m. liepos 14 d., antradienis

Prabėgtukas

Šiandien pramiegojau savo gerą ūpą geriems darbams ir nusiteikimą geriems žmonėms. Ir tada žinoma jau nebebuvo pieno rytinei kavai, nepažiūrėjau savo "modelių" (taip, juokitės, man anie patinka:]), padaryti maketai susilaukė šiokių tokių iš pažiūros smulkių pastabų, kurios visą mano darbą į nieką pavertė, ir aš antrą valandą popiet vis dar sėdžiu su chalatu, kuris daro mane panašią į mažą, mielą, metro septyniasdešimt aštuonių, susiraukusią mergaitę.
Bet ūpą atgauti man turėtų padėti atgauti Japonų parodos atidarymas, nemokamo kino seansas ir mintis, kad Kaune tikrai yra ką veikti!

Ir dar, kultūros vadybininkai tikrai reikalingi mažiems miesteliams - vakar kalbėjau su viena seniūne dėl žygio reikalų (rūpinuos, kad būtų kur miegoti, ką valgyti ir ką pamatyt) ir paminėjo, kad kultūros namai mus priglaustų, tik neaišku kurioje vietoje kai lis reikės atsigult, kad sausiems rytmetėlį prabust:)) pagailo man jos, nes pažadėjo pati mum bulvinių blynų iškept!!

4 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Man irgi man irgi anie modeliai patinka! :D
P.S. ne i tema - o jum Pukelis psichologija deste pirmam kurse? :D

Autorius rašė...

Dėstė ir antrais metais! :) kuo norėtumei pasidalinti?:D

Judita S. rašė...

o aš tik knygas skaitau per dienas :) o Panevėžyje aš nerandu ką veikti kažkaaaip :)))

Autorius rašė...

Taigi gerai, aš va graužiuos, kad neturiu laiko knygoms skaityt:) iš tikrųjų tai man darbas darbas darbas paskutiniu metu. ir nors regis nėra va rytoj ką daryt, man labai greitai kraunasi darbai, pati nežinau iš kur jie dauginasi:) galvoje visokiausios datos kada kam ką siųsti, kada kam paskambinti ir dėl ko ir panašiai :)) iš proto greit išeisiu.

 
Blogger design by suckmylolly.com