2009 m. rugpjūčio 22 d., šeštadienis

Apie ką aš dabar galvoju

Pirmas dvi naktis Cruella Devil negalėjo užmigti. Išsiderinęs miego ir kėlimosi grafikėlis, nes ne vieną dieną praleidau kaip kariškoje stovykloje "chebra, kelsimės 5 ryte, nes 7 reikės pastatyti autobusą" apie tai pranešant kokią 1 valandą, kuomet pagaliau randame vietą 120 žmonių pasiruošti miegui. Gerai, negalėčiau tos sėdėjimo pozos pavadinti miegu, bet vistiek :D tikras iššūkis buvo praleisti savaitę autobuse.
Man keista lėtai lėtai lėėėėtai valytis dantis ir praustis, nes pašonėj nėra dar minimum keturiasdešimties aikštingų, savanaudžių princesių norinčių to paties, o kur dar galvos plovimai kriauklėse. Pastarąjį procesą stebėdavo visos, nes mano plaukai buvo vieni ilgiausių :D taigi, užskaitau dar vieną pirmą kartą savo vasarai - plautis galvą minimalioje degalinės kriauklėje. Du kartus.
Ir jei jau pradėjau taip smulkintis, tai man velniškai skauda gerklę. Na, o šiandien prasidėjo lavina kitų puikių priedų kaip kosuliai, slogutės, shiny birght eyes ir kita. Yupijėj! Lauke oras klasiškas, o namuose vaikštau su šortais ir apsiraizgius storuoju šaliku, kad neprasidėtų pūlingos anginos.
Tik dabar ėmė reikštis visagalis nuovargis toks didus sunkumo jausmas, taigi netyčia visai pramiegojau 13 valandų ir viskas aplinkui ima darytis neįdomu, lėta, neverta dėmesio. Panašiai buvo pernai, tad truputį bijau, kad atsidursiu toje pačioje situacijoje, o ji nebuvo labai smagi, panaši į lengvą depresijos formą ir truko kelis mėnesius:)) ką nors sugalvosiu šiai problemai spręsti. Tikiuosi:)) Jei turit patarimą kokį, tai nesikuklinkit, mėgstu patarimus!
Ką čia dar prie progos pasakius... Ą! Mikroklimatas namuose visiškai nepasikeitė. Kai užaugsiu, būtinai eisiu gyventi kitur :)

O šiaip mano mintys sėdi Taize po medžiu ir niekaip negali suvokti, kad vasara jau baigiasi.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com