2009 m. rugpjūčio 30 d., sekmadienis

Apie paskutinį vasaros savaitgalį


Vieną iš paskutinių šiltų vakarų praleidome tiesiog nuostabioje vienkiemio sodyboje Ukmergėje su milžinišku sodu kupinu kriaušių ir kitų gerų dalykų, žirgais, pirtele, kaljanu ir gera kompanija. Buvo labai labai malonu ten pabūti! Praktiškai tobulas vakaras.

O šiandien tikrinau savo žavesį automagistralėje Kaunas - Vilnius. Buvo juokinga, nes šimtą metų netranzavau nei aš nei kompanjonė. Pasirodo vis dar galim - stovėjome vos tris minutes (o atrodė tieeek ilgai, kaip čia taip nestoja dabar) prieš tai pakalbėję, kad va niekada dar nėra moteris sustojus, o vat bac ir sustojo! Net sukrizenom. Vilniuje kiek pavaikščiojome, išgėrėme po didelį indelį kavos ir susitikome su vizito tikslu. Nors nieko daug nesitikėjau, bet kažkaip nebuvo itin jauku, galbūt tiesiog ne ta diena visiems, o dar tas lietus, nevykęs padavėjas ir kiti dalykai :))
Grįžtant namo daug minčių kilo galvoje. Man atrodo, jog metas susumuoti, sudėlioti dalykus, nes šią vasarą itin daug patyriau. Kažkas jau baigėsi, kažkas dar tik prasideda.


Laikas pasiruošti įžengti į rudenį.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com