2009 m. spalio 5 d., pirmadienis

Ei, įjunkit šviesą!

Labas vakaras,

Mano vardas Dovilė, esu iš Kauno, gyvenu Vilijampolėje, namo kasdien pėdinu pro ne visai jaukias gatveles. Na, bet dėl to tikrai nesiskundžiu - kiekvienas žino, ko nedera daryti tamsiais vakarais, na, o jei nežino, tai greit apsišviečia nepriklausomai nuo to, kur gyvena.
Šį vakarą pėdinau aš sau iš 38 numeriu pažymėto lainerio ir net nustėrau - nė viename iš mano praeinamų skersgatvių nebuvo šviesos! Net ne tai, kad viena pusė apšviesta, kita ne, bent kažkur, bet visas kvartalas be jokio žibintėlio! Nejučiom teko vis apsidairyt ir įsiklausyt ar kas nekulniuoja iš paskos, nes atmosfera tiesiog tobula nusikaltimui, o jausmas kaip iš gero trilerio. Ne nejauku, bet tikrai šiurpu ir visai nesvarbu, kad tai Vilijampolė, atseit čia ir taip labai nekažką, tiesiog galvoju, kad betkur, kur nėra jokios šviesos tamsiu paros metu tikrai baugu.
Ei, įjunkit šviesą Vilijampolėj!

2 komentarai (-ų):

Monika rašė...

Hey, o vakar nebuvo šviesos mano gatvėje! Viskas lygiai taip pat - vakaras, tamsu, dulksna, pučia stiprus vėjas, gatvė siaura ir nejauki... Ir nė viena šviesa nedega nei vienoj gatvės pusėj!
Matyt, vakar buvo akcija žaliakalny, o šiandien - vilijampolėj. Gal ryt - senamiesty?... Kaip manai? ;)

Autorius rašė...

Tikrai nežinau! Bet pažiūriu pro langą, o pro jį matosi ir šilainiai visi ir taip tamsu!

Taupykim ten, kur negyvena tiek žmonių, ką:D

 
Blogger design by suckmylolly.com