2009 m. spalio 21 d., trečiadienis

Kaip Dovilė regėjo pragaro vartus


Vakar mane pasitiko akcija atrakcija "apsivemk nuo ankstyvo ryto ir ne tik!". Iš karto nusprendžiau perduoti linkėjimus Čili picai, bet vėliau man perdavė džiugią žinią, kad va dabar visokie tokie virusai skraidžioja visur aplinkui. Rytą gyvenau su mintimi "Taip lengvai manęs nenugalėsit!" ir kurpiau planus kaip čia nušliaužus iki paskaitos.
Bet viskas nebuvo taip paprasta kaip man pradžioje atrodė, nors nuotaika buvo kažkodėl labai pozityvi ir prieš vidurdienį jau tokio juokingumo telefono pokalbį turėjau, kad pamiršt negaliu. Link manęs slinko teta temperatūra, kuri man pasakė "tai gal tu pagulėk šiandien lovytėj". Tai ir guli Dovilė lovoj, daineles niūniuoja, galvoja, kad kolis poryt, o nieko nemoka. Grįžo tėtis ir pradėjo terapiją, taigi, visą dieną pasižiaugčiodama gėriau Baimės Faktoriaus neaiškios kilmės tirpalus, Smectą, kurios nuoširdžiai nekenčiu, karčius pelynus visokius ir panašiai. O tada man sukilo 39 temperatūra ir prasidėjo gliukai visokie! Dabar pagalvojus visai juokinga viskas, bet tada tai galvojau, kad man tikrai susisuko, kad man šakės iš Įmonės Finansų, galvoj viena daina trankės, viskas tvinksėjo, momentai kažkur dingdavo, o paracetamolio man nutarė niekas neduot:D paskui pradėjau nerealiai valgyt norėt, bet šitoj vietoj jau pasijuokime :}
Ačiū Tomyčiui, Justei, Marčiui, Monikai, Aistei, Rūtai ir kitiem geriem draugam, kurie kaip paisutę vis klausinėjo kaip man sekasi ar šiaip linksmino visaip, pavyzdžiui, gąsdindami, kad man salmoneliozė kokia nors dabar;]]

Anyway, viską aš ištvėriau ir šiandien atbudau kaip naujas žmogus, kuris visdar turi temperatūros, bet gali valgyti bei bent simboliškai, naiviai pradėti ruoštis atsiskaitymui!

Laiminga pabaiga

2 komentarai (-ų):

Judita S. rašė...

oj Dovile, suprantu aš tave, aš susirgau vidury keliones, ir jau Belgijos vidury, Briuges miestelje man irgi buvo belenkoks gliukas, pati bijojau savo gergzdziancio balso, baigis nosis varvejo siaubingai. Bet Coldrexai, fervexai ir theraflu visokie ten brudai mane isgelbejo kazkiek. Anyway visas dienas kaip Maryte Melnikaite su visais visur dayvavau, nes kitaip juk negalejau o ir siaip uzsiparinus buciau viesbutyje pasilikus.

Va. tokios tokeles.

Autorius rašė...

Tai vaidnama "Atrask save kelionėse!":}

 
Blogger design by suckmylolly.com