2009 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Netyčiukai


Nežinau kaip kitiems, bet mano gyvenime yra pilna smulkmenų, kurių niekaip negaliu atsiminti ir todėl, nors meleonąjį kartą atlieku tam tikrą veiksmą, aš susimaunu:)

Pavyzdžiui, jei Dovilė nori atsispausdinti ką nors, bet sutaupyti keletą lapų ir spausdina ant kitos pusės VISADA pamiršta iš kurios pusės reikia įdėti lapą, kad neatspausdintų ant viršaus buvusio teksto. Kaip kad šį rytą!
VISADA susimaunu viešojoje bibliotekoje. Jei tik apsidžiaugiu, kad va jau teisingai susiradau, užsisakiau viską tralialialia, ties elektroniniais vartais būtinai nutiks kažkas dėl ko mane aprėks, o aš išklausysiu, nuolankiai nusišypsosiu ir palinkėsiu geros dienos pagaliau eidama kur reikia. O jei nesuklystu ten, tai būtinai finišo tiesiojoje manęs ko nors paklaus, ko aš nežinau ar ką aš pamiršau.
Nors žinau, kad eisiu į banką VISADA pamirštu pasiimti pasą, taigi, paplepu su banko darbuotojomis apie ką nors, užduodu kokį seniai rūpimą klausimą, gėdingai pasišypsau, palinkiu geros dienos ir išeinu.
Niekada neatsimenu kokio nors kokių nors durų kodo, nors einu ten šimtaspenkiasdešimtąjį kartą ir turiu skambinti, kad primintų.
Jei teisingai sumaigau Justės durų kodą (jau išmokau!), tai niekada neatsimenu kuriame aukšte ji gyvena ir iš manęs nuolat juokiasi.
Jei ką nors užsirašau į savo kąreikianudirbti knygą, tai būtinai tuos dalykus atsimenu ir nebeatsiverčiu pažiūrėti dar kartą, nuveikiu iš karto, o dažniausiai ten būna kokia nors smulkmė mažom raidėm kaip "parašyti tam ir tam laišką", taigi, ups :)) ir nuolatos taip! Arba aš pažiūriu į tą knygą, bet nepastebiu tos eilutės. I really have a serious mental problem.

Daugiau dabar neatsimenu, bet juokiuosi!

2 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Visai tu, Dovile, neturi jokios problem. Žinok mane irgi negaliu kaip veikia tie visi durų kodai, aš per juos kiek prašneku bereikalingai telefonu ( dažniausiai vien dėl frazės "KODĄĄĄ PRAŠYČIAUUU"), ir dar būna, kad tos laiptinės gyventojas sako "ammm pamiršau, pirmi trys migutkai nuo galo ir vienas įstrižai". O durys durys... Tarybų laikais tai vienos būdavo žalios, kitos bordavos, trečios vėl kitokesnės. O dabar??? Visi ir taip pilki ir nusikopijavę, o dar ir durim vienodom užsirakinom.Tataigi...( a tu matai ką su manim kofeinas daro :DDD )

Autorius rašė...

Tarybų laikais:D šitas pravirkdyti gali vyresnio amžiaus žmones :} bet tai kaip fainai taip daugkam nutinka:D

kofeinas tavo brolis:D arbata ne sesuo! :]

 
Blogger design by suckmylolly.com