2009 m. spalio 9 d., penktadienis

Susitikimų žmonės

Aš mėgstu nagrinėti visokias smulkmenas. Gal kam tai ne prie širdies, bet man smagu kartais sąsajų paieškot.
Yra keletas žmonių, kuriuos matau praktiškai kiekvieną dieną, kai stovim vienoje stotelėje, važiuojam tuo pačiu viešuoju transportu, kartais kartu vykstam į kitą miestą, arba net ir ten susiduriam, netikėtai susitinkam gatvėje, prasilenkiame, sėdime netoliese kokiame nors parke. Kelių iš jų, regis, žinau net įpročius, bet niekada niekada nesišnekėjom ir vieni kitų nepažįstam.
Kartą viena tokia nepažįstama mergina, su kuria kokius pusę metų vis "susitikdavom", netoliese su kažkuo plepėjo ir aš išgirdau, kad ji nelietuvė. Buvo taip tiesiog neįtikėtina ir keista, nes man niekada nebuvo kilus mintis, kad ji galėtų būti ne iš čia. Gal net truputį gaila pasidarė, nes pusė žavesio dingo.
O kartą viena damutė užsuko pas mane į darbą ir turėjau garbės pirmą kartą šnekėtis, bet mačiau, kad ir jai tai keista. Po to, visas smulkmenų gražumas dingo..

Šiuose susitikimų žmonėse įdomiausia tai, kad jie atsiranda iš niekur, įstringa atmintin ir akiratin, o praėjus tam tikram laikui pradingsta. Ir tu pamiršti apie juos, nes nebesivaidena tavo kasdienybėj.

4 komentarai (-ų):

Judita S. rašė...

tu istrynei irasa apie tavo kuryba!!!

Autorius rašė...

užprivatinau:D sau nusprendžiau pasilikt.

ką čia komentuoji ne į temą:DD

Judita S. rašė...

tai kam publikoji, moteriške,m?
va ne į tema ir viskas, nenoriu į temą ;DDD

Autorius rašė...

papublikavau ir persigalvojau;D moterim taip būna juk:D

 
Blogger design by suckmylolly.com