2009 m. spalio 27 d., antradienis

"Sveiki atvykę į pasakų miestą.."

Taip aš stovėdama prie legendinio Laisvės alėjos fontano pirmadienio rytą pradėjau pažintinę kelionę po Kauną dviems žavioms damutėms iš sostinės. Diena buvo praktiškai tobula ekskursijai - beveik visi lapai jau nukritę, šlapias ir slidus alėjos grindinys ir debesys, kurie, rodos, tuoj tuoj prakiurs. Bet, kaip aš mėgstu vis retoriškai paklausti, juk viskas priklauso nuo požiūrio?: )
Merginas supažindinau su Kaunu kaip tarpukario mažuoju Paryžiumi ir pradėjome keliauti po vietas, kuriose galima jaukiai sau pabūti:) Apsilankėme beveik visuose centre esančiuose parkuose ir parkeliuose, nusifotografavome su dėdėmis prezidentais, iškalbėjau visas džiugias ir kartais ne tokias smagias istorijas apie praeinamas vietas ir nutikimus jose, apklausiau sutiktą Donatą ar jai smagu gyventi Kaune, sustojome pačioje Santakos širdyje, sutikome neįtikėtinai daug žvejų, skaniai papietavome ir dar daug daugiau dalykų nutiko, tik sunku papasakoti. Damos, ženkliai net pavargo, bet mes šypsojomės, daug krizenome ir sakė, kad kelionė patiko.

Gailiuosi, kad tai buvo pirmadienis, o tai reiškė, kad negalėjome "geriausiai išleisti lito per mėnesį" ir neužsukome į mano mylimiausią muziejų, kuriame buvau bene dešimt kartų ir vistiek dar noriu eiti, o tie, kurie jame su manimi lankėsi ten vedasi draugus! Bet aš pažadu pasitaisyti kitą kartą.

Keletas akimirkų (kiek kolkas turiu):
Džiaugsmu trykštantis Kauno fenomenas "Spurginė" (ko gi ne greito maisto restoranas?)


Gidas šėlsta:


Papildžiau savo šuoliukų kolekciją!

Pietavome B.O.


O tokios va nuotaikos keliaujant namo sakė buvo:}


Offtopic: vienas sms'as šiandien mane tiesiog UŽMUŠĖ ir dar nuo žmogaus, nuo kurio gyvenime nesu gavus jokios žinutės! Bac taip iš niekur nieko "Mes su *vardas* galvojam, kad gal įsimylėjai, jog šypsais ir šypsais;)". Pasijaučiau kaip stebimas (gandų?) objektas, nemeluoju, ir susimąsčiau ar man tikrai kažkas nutiko ir ar tikrai aš daugiau nei įprastai šypsausi ir ar aš įsimylėjau:D

4 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Nu šaunuolė, nes taigi Kaunas jėga.

Autorius rašė...

Tikrai jėga ir visai nesvarbu koks oras! :)

Gabrielė rašė...

Ačiū ačiū ačiū, smagu buvo pamatyt Kauną iš linksmosios pusės ir ,,Spurginę'' užskaitau kaip kavinę Nr. 1.:!

Autorius rašė...

Kaip yra sakęs vienas įžymus įžymaus animacinio filmuko herojus: "Ačiū, kad apsilankėt, užsukit vėl!"

 
Blogger design by suckmylolly.com