2009 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Paskutinių dienų atradimai/pasiekimai/panorėjimai

Atradimas numeris vienas:

Pasidariau jautri fiziškai. Esu viena iš tų medžių, kurie nebijo kutenimo, neklykia, jei pakliūva į beprotiškai netikėtą, truputį pavojingą situaciją, o jei išsigąsta, tai dažniausiai neparodo, o tik vėliau ramiu balsu pasako "nerealiai čia išgąsdinai!". Tai laikiau vienu iš savo trūkumų. O dabar tai tik pakutenk reikiamoje vietoje, tuoj susiriesiu į kamuolį ir kikensiu iki nebegalėjimo arba iš anksto rėksiu, kad būsiu gera, prašau, nereikia, pasigailėkit pone!

Atradimas numeris du:
Grįžtu namo. Įsijungiu savo mažąjį draugą HP ir matau... Tai. Ačiū, sese, tu turi humoro jausmą! Kikenau kokias tris minutes negalėdama patikėti.

Atradimas numeris trys:
Iš kažkur pas mane užklydo neaiškios kilmės Didžiosios Nuotaikų Kaitos ir todėl Dovilė netikėtai pavirto panele Ragana, kuri nesupranta juokų ir yra nei šauni, nei faina. Damos, ar turit kokį šaunų patarimą ką man daryti?

Atradimas numeris keturi:
Kai viduryje rašymo nutari pakeisti pranešimo stilių, netikėtai pasikeičia ir visa jo nuotaika ir tu jautiesi daug geriau!

Pasiekimas. Tik vienas.
Absoliutus pasisekimas kurso vakarėlyje headbanginimo kategorijoje. Truputį sprandą skauda dabar, bet užtai kaip smagu buvo!

Panorėjimas:
Nenustoti džiaugtis ir šita nuotaika bei daugiadiene drugelių puota skrandyje išgyventi ateinančią žiemą. *Skambina ponui Dievui ir tariasi dėl pavasario atvykimo laiko, pažadant gerus mūsų darbus ir solidų honorarą*
Ir dar vienas mažutėlis:
*Stipriai užsimerkia ir suspaudžia kumštukus* Noriu, noriu, noriu... kad viskas būtų gerai.


:)
Reziumė:


2 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Aha, nu tai čia, žinoma, man pasireikšt reiktų, nes aš žinau GERIAUSIAI :D
Tai vat pasisakysiu dėl Atradimo pirmo - taigi nu čia ne ką kitą atradai pas save, o KOKETIŠKUMĄ, Dovilyt.Haha. Čia ir močiutė mano pasakytų.
O dėl trečio atradimo, tai yra mano patikrinta ir patvirtinta - ragana (pa)būti yra labai sveika pačiai (nu gal ne aplinkiniam, bet nu ką ten smulkintis), o sveikatą reikia tausoti. Taigi lai pabando pasakyt, kad kas nors tau sveikatos nelinki! Mūsų raganiškumas yra labiau aplinkinių, o ne mūsų pačių reikalas.
Ir neklausyk, jei kas man prieštaraus, nes AŠ... nebesikartosiu :D

Autorius rašė...

Vūhū:D man patiko šitie paaiškinimai! Sakyčiau netgi kaip pirštu į nosį!

 
Blogger design by suckmylolly.com