2009 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

Rytinis minčių cunamis

Paskutiniu metu viskas taip susidėjo į vieną vietą ir aš taip dažnai noriu paklausti ir klausiu galybės natūraliai kylančių klausimų, susijusių su atsakomybe, kad imu galvoti, jog gal man čia kažkas negerai yra, aš kažko nepagaunu, ar mano sąžinė per jautri?
Išmėginau šiuos klausimų informacijai gauti tipus:
  • Pasiteiravimą; Jokio atgarsio.
  • Skambutį lyg tarp kitko, siekiant bent taip gauti informacijos; Nieko aiškaus.
  • Tiesioginį mandagų klausimą; Neveikia.
  • Ironišką klausimą su priedais, pavyzdžiui, gal man nuogai pradėt lakstyt, kad kas nors dėmesį atkreiptų?:) Suveikia! Tik visi mane mintyse vadina be proto arogantiška ir velnias žino kuo čia nepatenkinta, antrąjį variantą išreiškiant garsiai, bet info ar sukirbėjimo kokio link proceso vistiek nėra!
  • Kalbėjimas tiesiai apie problemų aštrumą jau kraštutiniu atveju (vėluojant į terminus) - absoliutus nesupratimas, ko aš noriu, juk viskas gerai, niekas nieko nedaro toliau.

Variantų, kur norisi bent kažką žinot, kad mano gyvenime viskas pasidarytų aiškiau ir lengviau, ar įkvėptų ieškot kelių spręst bėdas yra net keturi (šiandien negalėjau patikėti skaičiuodama)! Pagal pagarbos, pasitikėjimo lygį ir pažinčių stiprumus naudotos strategijos yra skirtingos.

O dar kur atsiradę Didieji Pasirinkimai... Reikia mokytis įjungt durnių, turbūt, atsisakyt tikslų, siekių maksimaliems rezultatams, palikti viską, kam nors ir ramiai, be jokių nervų, nusišypsojus nueinant palinkėti geros dienos:)


Sėkmės tau šiandienos kolyje ir gyvenime, Dovile :)

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com