2009 m. lapkričio 8 d., sekmadienis

Valio knygoms!

Mano gyvenime egzistuoja šaunūs laikotarpiai, visapusiškai skatinantys mane griebtis gerų darbų ir itin įkvepiantys rašyti blogą, - tai kolių sezonas, egzaminų sesijos ir kiti universitetiniai darbymečiai!
Sėdėdama po lempa ir braukdama septynioliktąjį prakaitą, bevartant turizmo vadovėlio lapus, pagalvojau, kad mokslas manyje skatina visokiausias ironijas, azarto jausmus, siekiant išmėginti save netikėčiausiose sedėjimo-gulėjimo pozose, ir atsiminiau, kad esu gana nemažai rašius apie savo didžius išgyvenimus edukacijos procese. Todėl dabar dešinėje ekrano pusėje tarp mano tinklaraščio etikečių galite rasti naują šaunią skiltį "Valio knygoms!" (šauktuko, mano nelaimei, neleido vartoti, bet prašau įsivaizduoti, kad jis ten).

Pastaruoju metu vis prigaunu save, jog visai nemoku ilgiau nei kelias minutes sukoncentruoti dėmesio į ką nors, todėl pralaimiu visus žaidimus, kuriuose reikia susikaupti (pavyzdžiui, oro ritulyje), mokymosi procesas tampa labai ilgas ir erzinantis ir man sunku klausytis ilgų žmonių kalbų. Na ką gi, Dovile, tokia tat kaina kaikurių gerų dalykų tavo gyvenime ir šiaip to nuolatinio pasidžiaugimo dalykais.. Kai pasakiau apie savo bėdą mamai, skubiai gavau vaistų atminčiai gerinti. Parašyta, kad gerina klausą, pažinimo funkcijas, padeda sutelkti dėmesį, gydo Alzhaimerio ligą!

Taigi, dedu daug vilčių į gydymo ciklą ir linkiu visiems turiningo vakaro (na, kad nesijausčiau vieniša su tuo vadovėliu)!

2 komentarai (-ų):

Judita S. rašė...

zn ka pasakysiu bajeri, mano specialybei isvis nera jokiu vadoveliu tai yra taip tobula, kad as tiesiog spindinciu veidu skaitau viska anglu kalba(jei pasiseka), kartais ir rusu kalba - kas lemia nepasiruosima tam tikram dalykui.

Bet zinai, geras studentas ne tas, kuris viska zino, o tas, kuris zino kur rasti reikiama informacija, arba jei valdai informacija, valdai pasauli. Komfako demagogija.

Peace.:)))

p.s. antrakarta klausiu is kur sitie kruti paveiksleliai.....;/

Autorius rašė...

Na, tai čia irgi kone pirmas vadovėlis kurį skaitau per paskutiniuosius metus :]
šiaip irgi visokiom kalbom reik mandrai verstis vis. Tai užknisti mane truputį.

Aš tai mokausi referatų fakultete.
Kadangi jau antrą kartą paklausei, tai pasidalinau:}

 
Blogger design by suckmylolly.com