2009 m. gruodžio 1 d., antradienis

Mielas dienorašti,


Tetrenkia mane Perkūnas arba mūsų miela dėstytoja Lina Puodžiukaitė, bet modernių dalykų mano gyvenime paskutiniu metu tikrai per daug! Modernus šokis, modernus menas, modernioji muzika, moderni choreografija, viską reikia nagrinėti, suprasti ir vis dažniau aš pagalvoju, ar kas apie paprastus žmogelius pagalvojo? A?

Niekaip nesuprantu, kodėl stotelėse, kai ramiai sau stoviu visa pavargus iki negaliu, traukiu girtus dėdes. Na, nepiktus, bet girtus ir itin draugiškus. Ir kai tu sakai, kad mielai paplepėtum apie fetišus ir kitus gyvenimo džiaugsmus, kad ir ką ten jis norėtų pasakyti, bet tu dabar lauki mikroautobuso labai susikaupus. Ir jis sako "Ajo? bet..." ir vėl pasakoja apie mėlynus mėnulius, kosminius autobusus ir žalius markerius su tokiu džiaugsmu akyse. Tada tu sakai, kad tau nelabai smagu, kai dėdė naktį pristoja ir kalba kažką, ko tu nesupranti, ir paprašai pakalbinti kokią kitą mergaitę. Ir jis vėl sako "ajo? bet aš noriu, kad tavęs niekas čia neužpultų" ir taip susvirduliuoja, kad net graudu. Na, bet kai pagalvoji, nedažnai turi didvyrį devynioms kraupioms minutėms.

Jeigu ne tos rankos, į kurias galiu vis protarpiais pabėgti, ko gero, jau šią akimirką išprotėčiau. Visos tos kiaulės lendančios iš už pasalų, baubai akademiniai darbai, neaišku kokie sapnai naktimis, bepročio laiko bėgimas, idėjiniai-kūrybiniai uraganai, namai-pragarai, mane lėtai lėėėtai pribaiginėja su besaikiu pasimėgavimu. Bet aš juk didelė (metro septyniasdešimt aštuonių), aš susitvarkysiu, būsiu rami, šauni ir... pavarysiu!

Ir... su žiemos pradžia visus gerus žmones!

4 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Eik jauuuu, kad neatrodai tokia aukšta :D Aš va 1,70 ir tai skaitaus jau prie tų ten, ne žemų klasės :DD
O dėl stresų tai nesipergyvenk, nu kiek jau čia liko... Paskui po mokslų tai tik visi kiti gyvenimo stresai lieka... :D

Autorius rašė...

Gal ir neatrodau, bet užtai esu! :)
Šiaip pagrindinis streso veiksnys yra LAIKAS, nes jo mažai. Vieni dalykai gali būti pasiekiami iki 17h, o tau kokia 15 yra koks nors kolis ir nesuspėji susisiekti, arba suspėji, bet neturi kada valgyt ir gyvent :D

Ieva___________________________ rašė...

mjoo, atsimenu visą tą... Nes dirbau ir studijavau, ta kartais tekdavo rinktis kur geriau darban ar į studijas traukt... :D

Autorius rašė...

Man tai tik šie metai tokie bedarbiai, tai puikiai suprantu šitas dilemas, tikrai.
Aš dabar dirbu darbus man finansų nenešančius, bet šiaip naudingus ir panašiai, filantropikė, bliamba:D


man šiuo metu ištinę smegenys. hfhfhfh

 
Blogger design by suckmylolly.com