2009 m. gruodžio 23 d., trečiadienis

Apie Didžiuosius Šveitimus ir kertę, kurioje gyvenu

Aham, šios dienos tema yra Didieji namų Šveitimai šventėms!: )
Sėdi Dovilė be nagų ir šiek tiek pikta ant visų šiuos namuos gyvenančių sąžinės neturinčių šnerkštėjų, nes sienos ir visa kita taip lengvai nenusivalo kaip galėjo pasirodyti iš pradžių trinant ir šveičiant su geru ūpu ir rokenrolu. Baigėsi rokenrolas - baigėsi ir dėmių geranoriškumas! Bet po kelių valandų, stengiantis daug nepurkštauti ir neišsiduoti apie tai ponui turiukamparašyti, mes turim blizgančius namus! Tik pamėgintų grįžę Teisėjai neįvertint viso šito triūso!!!
(Kyla mintis kaikur palikti lapukus "Sveiki. Noriu likti švarus(-i) iki Kalėdų ryto. Prašaaaau!")

Na o šįryt atėjo mintis parodyt skaitytojams kaip aš gyvenu ir iš kur šiuo metu siunčiu Jums geriausius linkėjimus!
Dabar sėdžiu kairiajame kambario kampe prie nešiojamojo kompiuterio: )Knygų kalneliai kur ne kur šitame kambaryje yra gana įprastas reiškinys: ) Iš dalykų matyti, kad aktyviai ruošiamės Kalėdoms - dovanų detalių pilna visur!

Čia matote mano mylimiausią kambario dalyką visoje Visatoje - Van Gogo "Naktį" ir mano lovą
O čia matote mūsų vos gyvą sieninį laikrodį ir abu šio kambario gyventojus prieš pat Didžiuosius Šveitimus!
O dabar bėgu ruoštis, girdėjau nemažai nemokamų muzikinių staigmenų šiandien Laisvės Alėjoje paruošta: )

5 komentarai (-ų):

agnus dei rašė...

Vien iš kambario galima pasakyti, kad jame gyvena labai sentimentalus žmogutis ;) Gražu. Nežinau ar todėl, kad daugiausiai matosi, bet man labiausiai patiko užuolaidos..:) Iškarto matosi, kad tavo kambary 'flower power'.

Et, sugyvenčiau aš su šiuolaikinėm technologijom ir mokėčiau įmest daugiau nei vieną ft į įrašą..:D

Ieva___________________________ rašė...

Labai jauku pas tave, Dovilyt!Oi as irgi noriunoriunoriu pafotkint savo butelį, va jei tik netingėčiau eit fotiko ieškot... :D

Judita S. rašė...

Jauku gi :)o as maciau van gogo nakties orginala, bilietukas i muzieju buvo ohoho kokio brangumo, bet negaila.Man tai tavo kambary labiausiai patiko ta jauki lempute ant spintukes :)

Autorius rašė...

Ooo damos kokios aktyvios interjero klausimais: )

Green power pas mus.
Nešališka, taip kaip ir vieną keliant tik paspaudi, kad pridėt daugiau nei vieną: ) jei nori eiliškumo, tai reikia dėt atvirškčia eilės tvarka.

Ieva,
Paskutinė foto man taip baisiai atrodo, bet labai norėjau akį iškišt ir aš:D alkoholis ant palangės ir visa kita.
o šiaip tai susitvarkėm mes dabar ir viskas šauniai atrodo: D

Judita,
Man tai patinka josios ir šiaip šviestuvo derinys. Apskritai, mėgstam pirkt "per didelius" daiktus kambariui, na, visada taip atrodo, kai nusiperki. Kai Van Gogą parsinšiau galvoju o ne netilps dabar, bet tobulai tinka. Ir su šviestuvu taip buvo: ) mačiau kad kaimynai viršuj nusikopino lempą ir kažkokį kinietišką burbulą įvarė pas save:D

n rašė...

beje, tas širšių lizdas vietoje lempos, kai turėjo daugiau vatų, tai darė disco-disco ant kambario sienų :D nuostabus pirkinys!

 
Blogger design by suckmylolly.com