2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Apie netikėtumus

Viduje taip gera gera. Pasirodo, šiemet nudirbau keletą prasmingų darbų kitiems pati to nežinodama - paskutiniosiomis dienomis sulaukiau keleto netikėtų padėkų ir tai iš tikrųjų kažkas tikrai nepaprasto. Na, kaip kokiame netikroviškai gerietiškame filme, kur pagrindinis veikėjas iš tiesų nusipelno sulaukti atsako.
Visų pirma, gavau laišką. Tikrą, popierinį ir be atgalinio adreso. Nenustebau dėl pačio fakto, nes jau treti metai dalyvauju Kalėdinių laiškų akcijoje, kuomet siunčiame vieni kitiems netikėtus pasveikinimus. Viduje radau mielą atviruką ir nepaprastą laišką jame nuo vieno puikaus žmogaus.
<...> Tu buvai pirmas žmogus iš kurio išgirdau frazę, jei yra blogai - keisk mąstymą. Dabar gyvenu visai kitaip, nei tada, kai mes bendravome, todėl ir prisimenu vis tą pokalbį, nes panašiais dalykais remiuosi kasdien ir gyvenu puikiai, nors iš esmės niekas ir nepasikeitė!<...>
Sunku patikėti kaip, regis, vienas, paprastutis spontaniškas pokalbis apie gyvenimą su ne visai pažįstamu, bet kažkuo artimu žmogumi gali nukreipti pažvelgti į pasaulį kitu kampu. Sunku ir apibūdinti tą gerietiškai pilnatvišką jausmą mano širdyje: ) Ačiū!

O vakar kai pagaliau atbridau per visus Laisvės Alėjos ežerus į įvykio vietą, mane pasitiko netikėtas komplimentas, lydėjęs visą kalėdišką vakarą už senokai nudirbtus darbus. Tokia paskata eiti pirmyn, įvertintas rūpestis, o tai gali padaryti tik mažas ratas žmonių, nes žiūrovas to niekada nepamatys ir nesupras. Smagu ir gera taip netyčia, keistomis aplinkybėmis iš pačių netikėčiausių žmonių sulaukti tokio vertingo gero žodžio: )


Tokie dalykai pažadina Stebuklų Nuotaiką šiam vakarui. Šypsausi.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com