2009 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Džiaugsminga antraštė


Praėjo beveik trys mėnesiai po vieno kuklia laime trykštančio įrašo, kuomet ne visai drąsiai džiaugiausi faktu, jog su dviem žmonėmis, su kuriais tegaliu įsivaizduoti bendrą veiklą, sukirtau rankomis dėl Labai Didelio Dalyko.
Šiandien jau galiu garsiai pasidžiaugti, jog visa tai ne tik aprašytasis gestas, bet įteisinta ir užregistruota Registrų centre pavadinimu "VŠĮ Kultūros Gurmanai" arba paprasčiau tariant - komanda "Open Culture" (grūmoju tai fiktyviai užsienio įmonei, kuri šį pavaidinimą užregistravo anksčiau už mus)! : )

Kai išgirdau šią džiugią žinią penktadienio pavakarę, ko gero, pusė Šiaulių Brodvėjaus mane išgirdo ir išvydo beveik trijų metrų aukštyje:D na, o šiandien išganingąjį poperiuką džiaugsmingai apžiūrėjau iš arti. Jausmas laaabai laaabai smagus!
Na ir ta proga dar pridėsiu, kad rytoj vykdome smagią flashmob akciją vienoje iš Kauno stotelių. Veiksmą 15min pažadėjo užfiksuoti ne tik foto, bet ir video įranga!: )


p.s. Šiandien du kartus norėjau pračiuožti keliais per aikštę kaip didis futbolininkas po gero įvarčio atnešančio pergalę, sužinojusi savo akademinių vargų rezultatus!

3 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Vau, o cia jau idomus dalykėliai, klausyk... :)))

Autorius rašė...

Pagyvensim, pamatysim, kas iš viso to išeis: )

Ieva___________________________ rašė...

Svarbiausia, kad netrūktų polėkio! ;)

 
Blogger design by suckmylolly.com