2009 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Gruodžio vakaro mintys

Kažkaip maloniai greitai pradėjo bėgti laikas, pridėjęs ne tik šiaip gyvenimiškų, bet ir smagių rūpestėlių. Šaltis, suvienyja žmones jaukesniems ir šviesesniems susibūrimams, kurie, kartais atrodo, galėtų trukti kiaurą naktį ir vistiek turėsime apie ką plepėtis ar ką drauge nuveikti.
Po miestą lakstau kaip kokia Ponia Meška storai apsivyniojus kaklą ir ausis storu storu kadais pačios nusimegztu šaliku ir nebeniurzgu ant savo negražaus palto - stropiai persiuvau jam sagas ir nebeatrodau kaip su tėtės švarku, bent jau taip nebegalvoju. Ačiū Mo, kad dar jį ir pagyrė, tai visai gal ir susimąstysiu, kam jį slėpiau kruopščiai dvejus metus spintoje, nes gėda rodytis pasauliui buvo: ) moteriškas įsivaizdavimas!?

Paskutinė paskaita, paskutinis rašto darbas, pakutinė dovana, paskutinis susimatymas, arbatos puodelis ir kiti paskutinieji dalykai. Visai šauniai man dedasi taškai ant visų "i" metų galui. Tikrai Įspūdingų metų.
O šiaip gyvenu savaitgaliais, daugiausiai šypsausi būtent jais ir labai labai laukiu ateinančiojo. Rytoj manęs laukia vienas iš tų pirmųjų kartų ir staigmena. Tikrų tikriausia, ir man visai nesvarbu, kad pati ją sau ir susiruošiau. Esu tikra, kad nustebsiu.

Na, o Tau, priklydęs žmogau, linkiu gražaus ir jaukaus vakaro!

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com