2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Palinkėjimas Kalėdoms

Lyg tyčia aptikau šį kadais rašytą laišką ir pamaniau, kad jis aktualus ir šiais metais, šį vakarą ir yra būtent tai, ką norėčiau Jums pasakyti. Su gražiausiomis metų šventėmis Jus visus!


Sveikas, Kalėdų Seneli,

Taip, čia ir vėl aš rašau:). Geriau jau užsidėk akinius, nes raidės ne tokios didelės kaip norėtum.
Tai kaip elniai gyvena? Ar tikrai ir šiemet neieškai Snieguolės? Aš pusę gyvenimo svajoju apie tokią karjerą. Graži būčiau. Nemanai, kad man tiktų?
Ir šiaip tai keliaujant prie esmės... m... pasiilgau Tavęs. Nesistebi? Bet gi... pats sakei, kad tokių blogų mergaičių nelankai. Ir jau keli metai kaip neaplankei. Begėdis. Aš juk rimtai pasigendu Tavęs.
O iš tiesų rašau, nes turiu žinią Tau. Taip taip, stebuklų būna ir šiemet aš rimtai GERA buvau:). Bet šį kartą rimtai sakau. Nemeluoju! Nėr kryžiukų akyse. Matai? Va va, nepriimtina, tačiau nenuginčyjama tiesa akis bado! Tai ką, turiu teisę į norą Kalėdoms? Nebepyk, gi ne sau prašysiu. Nesitikėjai ir šito? Aš irgi. Bet va prieš Kalėdas visko būna.
Tai va. Aplink mane yra daug Žmonių, kuriems trūksta vos po saujelę Laimės. Tik tiek. Jie patys turbūt to nežino, bet reikia visai nedaug, kad jie iš tiesų pasijustų Laimingi. Ar galėtum pro šalį keliaudamas jiems po pagalve palikti jos? Prašaaaaau! Žinau gi, kad pilna maišą Laimės turi paslėpęs. Gi nedaug jos reikės. Ir Džiaugsmo, jei atliekamo turi. O man jei atliks, bet nereikia. Aš ir taip Laiminga jaučiuos, kai kiti aplink tokie.
Aš gi tikiu Tavim. Ar daug dabar tokių? Va va, aš irgi sakau. Matai kaip viską žinau. :)
Tai eisiu jau. Nepriprask, nedažnai laiškus tookius rašinėju. Ir GERA būnu nedažnai. Tikiuos, kad susitiksim šiemet. Gi verta aš šito. Ir pats tai žinai, kad ir kaip neįtikėtina atrodo net man pačiai.
O šiaip susirašysim kitamet. Gi man patinka Tave kasmet erzint. Ir... su šv. Kalėdom, Seneli!

Tavo pati blogiausia,
Dovilė.

2 komentarai (-ų):

Miglė rašė...

nuoširdus toms įrašas:)

Autorius rašė...

Kalėdos juk ir yra ta šventė, kai norisi pabūti nuoširdžiu ir patraukia gerumas: )

 
Blogger design by suckmylolly.com