2009 m. gruodžio 10 d., ketvirtadienis

Prabėgtukas

Paskutiniosiomis dienomis buvau tiesiog "įmesta" į viešųjų ryšių gamybą - niekas nesikeičia, visdar turiu priverstinai imtis dalies iniciatyvų, idant sąžinė ir reputacija liktų nepažeista ir aš pati apsaugota nuo visokių moralinių kančių. Turėjome vieno šaunaus mūsų kurso atlikto tyrimo viešą pristatymą-spaudos konferenciją Kauno miesto savivaldybėje. Džiaugiuosi, jog neteko kalbėti, neskaitant nesmagių minučių, užimant žurnalistus, kol nebuvo pagrindinių įvykio herojų. Aišku, niekas neprasidėjo laiku, pagrindinis žurnalistų dėmesys buvo kitur, būta techninių nesklandumų, bet šiaip viskas praėjo visai gerai!

Žvelgiant į gerąsias naujienas ir šviesiąsias puses, man sekasi gerai, esu palyginti geros sveikatos būklės bei nuotaikos. Šiandien nusipirkau ultramegakietus marškinius ir retro reivo rausvais elementais papuoštus akinius už keletą litų ir taip pradžiuginau save ir aplinkinius, nes akinius pamilo visi! Taip pat sudalyvavau akcijoje "imk nemokamą picą kol gali" ir iš tikrųjų ją gavau! Klasiška visgi tie nemokami dalykėliai. O tereikėjo tik užsiregistruoti internete ir gauti juokingą slaptažodį. Na, bet čia erzinu visus, nes sakė, kad akcija jau išdalino viską *rodo liežuvį*
Rytoj su mielu Elviu išvykstu į Nepaprastų Stebuklų ir visokių šaunių dalykų kupiną kelionę į Šiaulius ir pajūrį! Imsiuos netradicinio sau amplua ir visa tai man tikrų tikriausias iššūkis. Jau dabar nujaučiu, kad patirsiu ten neįkainojamų įspūdžių, kuriais pažadu pasidalinti čia: )
Na, ir paskutinė džiugi iki nebegalėjimo naujiena yra ta, jog rengiame dar vieną flashmob akciją jau ateinantį antradienį: ) Tai ne tik puikus būdas praleisti maždaug dešimt gyvenimo minučių, pasikraunant beprotiškai gerų emocijų, bet ir galima sutikti mane, grojančią pirmu smuiku: ))

Gražaus savaitgalio, mano mielas skaitytojau!

2 komentarai (-ų):

Renatas rašė...

Kaunozinios.lt norėtų prisidėti prie flashmob'ų ir skleisti informaciją visiems.Jei įdomu - lauksiu laiško :)

renatas@vini.lt

Autorius rašė...

Sveiki!
Laaabai džiugu gauti tokį netikėtą ir geranorišką komentarą. Parašėme Jums: )

 
Blogger design by suckmylolly.com