2010 m. sausio 16 d., šeštadienis

Apie aplankiusią Laimę ir "Padaryk Tai" Dalykus

Netikėta net man pačiai, bet nuo šiol savo sąskaitoje turiu dar vieną išsipildžiusį norą ir naują karūną ant galvos! Aš myliu mano gyvenime pasirodančius absoliučiai netikėtus likimo pirštus ir stumtelėjimus! Taip, aš pasirengusi šitam išbandymui!

Apskritai, tai keistų deja vu periodas prasidėjo. Nakčia sapnavau žmogų, su kuriuo nutrūko bendravimas, prabudusi pagalvojau, jog reikėtų jam parašyti laišką, nes būtent taip mes ir bendravome. Rytą, žinoma, tai pamiršau. Po poros dienų gavau laišką nuo to žmogaus!
Vakar vakare netikėtai sulaukiau intriguojančio skambučio. Ir tai toks deja vu, nes kaip tik žadėjau lipti per save ir "Padaryt tai" - paskambinti, pasikalbėti ir galbūt netgi tiesiai paklausti rūpimų dalykų. Tai už mane buvo padaryta ir dar su pačia geriausia įmanoma pabaiga!

Didžiuojuosi savimi - vakar "Padariau tai" - nuėjau į abu bankus ir padariau viską viską viską ką reikėjo jau seniai padaryti. Ir lyg tyčia pagalvojau, jog ateinanti savaitė bus tikrų tikriausia "Padaryk tai" savaitė. Aš tikrai galiu! Ir raminu save, kad tai tik "bakst ir viskas"- aš išdrįsiu padaryti viską ką atidėliojau tiek laiko dėl visų gyvenimiškų kompleksų ar tam tikrų nepasisekimų tokioje galybėje sričių... : )

Artėja atostogos. Išties šaunios atostogos! Ir jei tik nereikėtų dabar su tokia šaunia nuotaika mokytis, tai būtų išties fantastiška dienos pabaiga!

4 komentarai (-ų):

Judita S. rašė...

kaip ir aisku, kaip ir ne.
Lauksiu pasipasakojant :)

Anonimiškas rašė...

deja vu

Autorius rašė...

Judita,
Kolkas tiek užtenka to aiškumo:}


Ir ačiū, kažkam, kad ne tik šiaip permeta akim, bet ir perskaito nuosekliai!

Judita S. rašė...

hm :}

 
Blogger design by suckmylolly.com