2010 m. sausio 30 d., šeštadienis

Apie mėgstamas vieteles

Nesu naktinių pramogų, dažnų vakarinių ėjimų šiek tiek išgerti mėgėja. Nesu taip pratusi ir tiek. Man mieliau tiesiog nukeliauti kur nors papietauti ar išgerti puodelį kavos, neužtrunkant per ilgai ir taip išsinešant kuo teigiamiausias emocijas.

Galbūt skamba juokingai, keistai ar kaip nors netikėtai, bet man labai patinka pietauti B.O. Beveik neinu ten po 17 valandos, nes man nepatinka ir nerūpi, kas ten vyksta tada. Tačiau faktas, kad rytinis apelsinas yra kontrastingas vakariniam ir malonus pabūti. Man patinka rytais dirbantis personalas, jo atsinešama nuotaika, dažnai graži, lengva muzika, bei skanus ir nebrangus B.O. maistas. Rytiniai klientai būna kultūringi, smagūs ir labai spalvingi - nuo paprastų studenčiokų iki solidžių verslininkų ar "aukštesnės klasės" studentų, kurie, iš pažiūros, čia kojos niekada neįkeltų. Vakare. Man patinka ten laukti ko nors susitikimui ir pietaujant skaityti laikraštį ar ką nors stebėti. Čia tavęs neįpareigoja personalas, o dažnai gali sutikti ir kokį netikėtą, malonų pažįstamą ar buvusį klientą, kuris visdar tave atsimena.
Pusryčiai B.O. (puodelis kavos/arbatos + blyneliai/varškės apkepas) kainuoja vos 4.90 Lt
Studento pietūs (iš kelių variantų pasirenkama sriuba, bei kas kartą vis kitoks pateikalas ar sumuštiniai) tik 6.90 Lt. Sotumu, šie pietūs bent man nenusileidžia įprastiems pietums už 9.90 Lt.

Labai mėgstu ir namus jaukumu primenančią vietelę "Pas Stanley", kur visuomet tave pasitinka su šypsena. Čia man labai patinka A. Warholo darbai ant sienų, neperkrautas interjeras, šauni retro gyvo garso muzika, įvairaus dydžio staliukai ir nuostabus pliusas - "Pas Stanley" galima išgerti patį didžiausią Latte puodelį erdvėje vos už šešetą litų. Personalas mandagus, neįpareigojantis (niekada įkyriai nestovi prie šono), o ateinantys žmonės pačio įvairiausio amžiaus. Beje, šis kampelis labai išpopuliarėjo ir dažnai sunku rasti vietos prisėsti, bet net ir sausakimšoje kavinėje tau niekas netrukdo, rasta pusiausvyra tarp muzikos garso, atstumo tarp mažų ir didelių staliukų. Porcijos tikrai nemažos ir skanu, bei nebrangu! Iki tobulybės jiems trūksta tik įvairesnio alaus.
Jei noriu paplepėti su geru draugu - visuomet užsuku čia. Kavos puodelį galima gauti jau nuo pusės devynių ryto. Čia taip pat veikia internetas.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com