2010 m. sausio 27 d., trečiadienis

Apie vieną nuostabiausių dalykų nutinkančių gyvenime

Sveikas dienorašti, sveiki visi mažieji mano virtualūs draugiukai ir priešiukai,

Su Jumis beveik tiesioginiame eteryje besišypsanti Dovilė. Šiandien yra sausio 27 diena, dabar trylika valandų ir lygiai dvidešimt penkios minutės, šiuo metu Kaune, Vilijampolėje, yra saulėta, maždaug minus septyniolika laipsnių. Priešais mane didelis gana vidutiniško skonio arbatos puodelis, lėkštė su taip pat vidutiniško skonio pietumis, aš susivėlusi, tingi ir viešai konstatuoju faktą, kad mane ištiko Atostogos. Tiesą pasakius, manau, jog tai vienas geriausių dalykų, kurie nutiko mano gyvenime (na, aišku, išskyrus, laimę, meilę, džiaugsmą ir sėkmę), nes tai tiesiog nuostabus metas išleisti tuos kelis pinigus, kurie man dar liko, laukti kol lauke bent truputį atšils pasidėjus kojas ant radiatoriaus, pavirsti nusivylusia namų šeimininke (ar šūdrokio karaliene subkultūrų vakarėly), apsmąstyti dalykus, galbūt net kokiu nors mistišku būdu susirasti darbą, perskaityti knygą ar dvi, susitvarkyti namus ir savo gyvenimą.

Taip, Atostogos yra tikrai nuostabus metas, niekas neužginčys: )


P.s. tikiuosi Jums sekasi gerai, juk taip, juk taip?

6 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Nu tai jo, kaip visada :D

Viktorija rašė...

Žinok baltai pavydžiu tavo atostpgų;] Aš jų šią sesiją visai neturėsiu-dar penktadienį laukia vienas atsiskaitymas, nes o bet tačiau kažkaip nelabai pavyko iš pradžių;]]

Autorius rašė...

Ieva, tu mane visada pralinksmini: D


Mielas pavasareli,
Visad susimąstau kas tu esi, bet kai suprantu visad taip gera pasidaro. Šiandien atostogiškai tvarkiausi stalčius ir radau tavo fotkių šūsnį ir taip gera buvo pasidarę..: )
Šiaip tai nieko tokio neprarandi, aš tik pusantros savaitės teturiu, tad tai kaip ir beveik nieko, palygint su sese, kuri nuo kalėdų sėdž ir džiaugias..

agnus dei rašė...

'...ar šūdrokio karaliene subkultūrų vakarėly' - Įdomus išsireiškimas :) Pavienius žodžius suprantu, bet man paaiškink kaip 10metei ką tai reiškia ;) Na šiek tiek gaudausi, bet bijau 'gauruotų minčių' pasireiškimo :D

Viktorija rašė...

Šiek tiek prarandu-susikaupė galybė filmų ir knygų..Ir šiaip gaila laiko skiriamo zubrinimui:D
Hm, man gal pasirašinėt Viktorija, arba L*A, kad nereikėtų susimąstyti;D
O šiaip miela, malonu, kad mano fotografijos kažkur tupi ir yra neužmirštos;]

Dovilė rašė...

Nešališka: D
Ai dalyvavau aš tokiam teminiam tūse, kur rengiausi Avril Lavigne: )) iš esmės labai vykęs tas mano kostiumas buvo - gryna šūdrokio karalienė!

Valionių dukra,
Neee, viskas gerai, maskuokis kaip nori: ) ieškau lengvo kokio tai filmo, nes nuo sunkesnių jau truputį skauda galvą. turi ką parekomenduot?: )
na kaipgi pamirši, juk dar tas ilgas laikotarpis nepraėjo, kurį sutarėm nepamiršt dalykų ir viena kitos: ))

 
Blogger design by suckmylolly.com