2010 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

"Padaryk tai" savaitė

Kadangi nutariau mesti sau iššūkį ir tiesiog imti ir padaryti visus širdyje ir sąžinėje kirbančius dalykus, vis atsimindama motyvuojantį šūkį "Aš tikrai galiu!" silpnumo akimirkomis, nutariau pasidalinti įspūdžiais kaip gi man sekasi visa tai daryti (oi koks ilgas sakinys).

Šiandien yra ketvirtadienis, diena, kai turiu baigti interpretacinį referatą, ir diena, kai baigiau vykdyti dalykus iš "Padariau tai" sąrašo! Yep, nudirbau viską, ką buvau sau užsibrėžusi ir ko bijojau kaip velnio, ir dabar nuoširdžiai galiu savimi didžiuotis! Tai nebuvo taip lengva kaip gali atrodyti skaitant, nes nuolat teko raminti save, jog tai tik "Bakst ir viskas". Drebėdama, bet visur nuėjau, su visais pakalbėjau, visiems kam reikėjo paskambinau.

Nuotrūpa dalykų, nuveiktų šią savaitę:
Suformavau tobulą komandą ateinančiam darbeliui, bijodama, kad visi ims ir nusigręš..
Nugalėjau didžiausius savo kompleksus ir tam tikrų sričių gydytojų baimes ir nuėjau išsiaiškinti ar esu normali. Ir tikra tiesa, jog buvo tik bakst ir viskas, aš normali, man viskas gerai, bet esu pasmerkta viso gyvenimo kompleksui turbūt: )))
Paskambinau dėl vieno iš Didžiųjų tikslų gavau panašų atsakymą į "taip", vadinasi, jog yra tikimybė, kad viena iš mano svajonių išsipildys! Baisiausia čia buvo išgirsti "ne", nes motyvaciją siunčiau prieš du mėnesius ir negavau atsakymo iki šiol. Ar žinote, jausmą, kai atrodo, kad sieki svajonės, matai ją, bet negali pasiekti? Buvo tikrai labai baisu, kad nebežinosiu ką daryti.

Tarpe teko matyti jūrą iš dvimpirmo aukšto. Nei pūtė vėjas, nei buvo šalta tik sėdi sau ir grožiesi dalykais: )

Šiandien ketvirtadienis! Vadinasi, nuo rytojaus atsisveikinu su kompu, Kaunu ir einu atostogauti! Rytoj švęsiu šventę ir bus daug laimės, meilės, džiaugsmo ir geros kloties!

2 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Aš irgi šiandien pas ginekologą buvau :DD

Dovilė rašė...

IRGI?: D
ot ir ne;p

 
Blogger design by suckmylolly.com