2010 m. sausio 12 d., antradienis

Sausio nutikimai

Neišpasakytai smagu pranešti, jog mano sesijos lentelė jau atrodo va šitaip va -

Žinau žinau, kad apie mokslus blogint yra nesąmonė, bet taip noris pasidžiaugt, nes jau buvau bepradedanti manyti, kad tuoj pavažiuos stogas nuo finansinių problemų (p. Dariau Gliaubicai - Jums linkėjimai!). Liko tik savaitė lapų šiugždenimo ir keisto nerimo ir bus viskas!: )
Bet visgi įdomiai aš mokausi, keistoka mano strategija. Va, sekmadienį anksti ryte išvažiavau pasivažinėti maršrutu Kaunas - Panevėžys - Ryga (šįkart turėjau pasą!) - Stebuklingas kažkoks šaltinis LV-LT pasienyje - Akmenė - Panevėžys - Ukmergė - Kaunas. Buvo labai fainai, nes tai buvo pusiau šeimyninė išvyka su juokinga muzikyte, kelioniniais atributais (čipsai and stuff), visokiomis pramogomis Latvijos sostinėje, kurias visai norėčiau pakartoti. Kažkaip įtariu, kad greitu metu vėl teks apsilankyti šioje draugiškoje šalyje. Vėliau kaip kokie vietiniai keistuoliai nuvažiavome prie kažkokio ultra kieto šaltinio, nors buvo laaaabai šalta ir aš iki dabar nesuprantu ar mes vandens neturim geriamo namie: D pasirodo, pilną bagažinę mes turėjom tuščių plasitikinių tarų! Stebėjau kaip tėtis dešimt minučių mirkė pliką ranką lediniame vandenyje (mano ranka su pirštine prišalo prie akmens, kol mėginau neįkrist į tą vandenį padėdama pagreitint procesą), paskui jis paslydo ir įmerkė koją į vandenį su batu. Na, ar verta taip aukotis dėl kažkokio vandens:)) buvo juokinga iš tikro. Paskui lankėme gimines, kur mus apgaubė maksimaliai mielas močiutiškas rūpestis ir būdama ten sulaukiau netikėtos super malonios staigmenos, pačio geriausio dalyko koks tik galėjo nutikti, ir net jaučiausi kaip vėl per Kalėdas! Ir dar mane pirmą kartą gyvenime palydėjo(nunešė) iki vartelių!
O vakar dalyvavau mokymosi vakarėlyje, tikrai maniau, kad nepavyks šiai kompanijai ir dar per gimimo dieną taip susėdus mokytis, bet net penkias valandas sąžiningai mokėmės su šlakeliu šampano ir šiek tiek alaus, kol visiškai ištino smegenys, o parėjus dar net toliau mokiausi iki išnaktų!

Šiandien atšventėme egzamino-monstro pabaigą boulinge ir biliarde ir esu kupina jėgų ruoštis penktadienio filosofijoms!: ) jė!

4 komentarai (-ų):

agnus dei rašė...

Jei atvirai, tai aš kaip ne studentė nieko toj lentelėj nesupratau, tačiau iš įrašo matosi, kad ten gėris, tada džiaugiusoi kartu su tavimi :)

Autorius rašė...

Ten nubraukta kas jau praėjo ir matyti tik tai, kas liko: D

Nida rašė...

kaip ir sakiau - išlaikiua finansus, nebeliko prasmės gyventi toliau xD o matei Justė kaip pavarė ?? :D džiaugiuos (clap clap)

Dovilė rašė...

Eiktusau, tu mane katik belekaip išgąsdinai! Skrupulingai bėgau apžiūrinėti rezultatų ir suvokiau, kad taip, aš esu mažasis genijus: D šiandien kažkokia hiperlaiminga diena!
O kiek tu gavai?
Apskritai mūsų chebra neblogai pavarė, matyt, dažniau reikia su šampanaičiais pasimokyt krūvoj: D

 
Blogger design by suckmylolly.com