2010 m. sausio 2 d., šeštadienis

Sausio pradžia


Naujuosius sutikau pusnyje ir bėgdama nuo ginkluoto persekiotojo. Suspėjau ir kaimynus pasveikinti, o jie man dar ir atsakė, kol bėgau pro šalį! Kostiuminis vakarėlis buvo smagiai pavykęs: jūreiviai ir žvejys džiaugėsi būdami netoli jūros, nestigo gydytojų, moteris-katė švaistėsi odiniu botagėliu, Batmanas griuvinėjo kas dešimt minučių, mums, gangsteriams buvo draugas vagis ir mafijozų dėdė daug grojęs gitara, Boni ir Klaidas dvigubai pralaimėjo stalo futbolo partiją, bet laikėsi didvyriškai, vėliau atvykęs Kalėdų Senelis ant stalo padėjo dėžę alaus visiems, kurie šiais metais buvo geri. Klaidas pasirodė beveik kaip užsakomasis vakarėlių linksmintojas-savo paties dydžėjus, o Boni tą naktį buvo šokėjėlė (tai jai nėra įprasta). Žodžiu, buvo be proto juokinga ir smagu. Nuotraukų nelaukiu: )
Mieli Daiva ir Žymantai, nepykit, kad naktį sulankstėm tą geltoną laistytuvą - atkakliai bandėm užremti duris meistriška instaliacija ramiam poilsiui : D

Visi žino, jog kad ir kaip vilies ko nors naujiesiems metams, niekas vistiek po dvyliktos valandos nėra kitaip! Tuo įsitikinau dar būdama mažut mažutėlė ir įspūdingiausiai patvirtinau tais 2000aisiais, kai buvo paskleista visuotinė panika apie Pasaulio Pabaigą, kuri... neatėjo: )
Na, o bet tačiau nutariau nors vieną naujametinį pasikeitimą įvykdyti, nes visa kita jau pasikeitė po to, kai įsėdau į autobusą. Tik įdomu, ar kas nors tai pastebėjo?: )


Žiemiškai besišypsanti,
Dovilė

8 komentarai (-ų):

Ieva___________________________ rašė...

Dovilyt, nenusimink - girdėjau vėl pasaulio pabaiga artėja :DD
p.s.: mane žiauriai užknisa ta tavo žodžių patikra komentaruose :D

Autorius rašė...

Ou jė: D tikiuosi, kad šį kartą tikrai! Ir tikiuosi, kad tada vėl būsiu pusny tuo metu, nes taip saugiau: D


neeežinau ką padaryt, kad taip nebūtų!

Judita S. rašė...

cia daug susuktu makaronu, jie man patinka :))))

Autorius rašė...

Su naujais metais, Judita!: ))

Judita S. rašė...

ačiū ačiū DoviLYte [latviskai čia]. tu mane jau trečiakart sveikini! :)))

Autorius rašė...

Jo, geriau jau išnaudot progas kai turi su kuo sveikint: D

Judita S. rašė...

šiaip smagu, kai pingvinukai sveikina,aš nesiskundžiu:)

aš badžiau pakeisti savo imidžą,pamačius tavo makaronus, bet gavos, kad nieko nesigavo.
kur gražių rasti? :)

Autorius rašė...

Nu va: )
Subjektyvi s1voka gražūs, man labai sunku buvo rast žaismingą, bet ne per vaikišką prie savo pagrindinės nuotaikos. nuoširdžiai knisaus visą dieną, radau atsitktinai: )

 
Blogger design by suckmylolly.com