2010 m. kovo 16 d., antradienis

Netikėto įkvėpimo paskatintas įrašas

Mielas dienorašti,

*godžiai apsilaižo*

Regis, mamos skanėstą galima vadinti vienu iš Dovilės Pasaulio Stebuklų. Jau trečia diena, kai mano akys namuose regi vien nerūpestingai šaldytuve, balkone ar tiesiog ant stalo besišypsančius tortus, pyragus, šakočius ir... diiiiidelį dubenį mamos skanėsto. Man tikrai sunku, o Jūs manau mane visai suprantat. Ir turbūt dėl šių, vakar vakare didvyriškai "išgelbėtų nuo dūlėjimo" gėrybių, ilgokai negalėjau užmigti. Bet ne, nebūtina dėl visko kaltinti pyragų! Nedarykime taip. Tebūnie čia kalta mano pamišusių idėjų kupina galva, visokios didelės meilės ir kitokie gyvenimo prieskoniai. Tokia tat įžanga į tai, ką norėčiau šiandien Jums, mano nematomi bičiuliai, papasakoti.


Taigi, šiąnakt 'puikiai' išsimiegojau, kėliausi labai anksti, o tėtis mane virtuvėje sutiko arvaikelistiknepablūdo žvilgsniu. Va taip prasidėjo ši ilga diena. Ją, su nenuilstančia bendražyge Mo, paskyrėme susitikimams su Kauno savivaldybės biurokratais. Rinkome suderinimus renginio viešoje vietoje rengimo leidimui gauti. Jokie dėsniai šiam veiksmui negalioja! Prisiskambinti mirtingųjų telefonu nemirtingiesiems yra neįmanoma, bet kadangi damos mes patyrę, pralaužėme ledus vistiek ir daug bei maloniai šypsojomės. Įspūdis, susidaręs maždaug prieš metus nepasikeitė - man visdar atrodo, jog ten nuolatinė kavos pertraukėlė! Įdomu ir tai, kad interjeras keičiasi sulig kiekvienomis didesnėmis durelėmis ir vis prastyn! Komunalinis skyrius išvis primena mano mokyklos stalių dirbtuves. Vakar važiavome pas užkietėjusį viešosios tvarkos tarnybos viršininką su identišku tekstu, po kuriuo jis pasirašė pernai, ir tai, ką jis pats buvo padiktavęs, jam nepatiko ir turėjome sugrįžti šiandien: D šįryt matyt neturėjo laiko flirtuoti ir vis reikšmingai gąsdinti, net nepaskaitė kaip viską perrašėme ir padėjo parašą. O kiti skyriai pasirašė irgi daug nesidomėję:)) Supratome viena - svarbiausia, jog už švarą, piliečių turtą ir apskritai visą saugumą atsakytume patys, o policija ir visos kitos miesto tarnybos padės jei tik bus ūpo. Beliko tik sulaukti kitą savaitę vyksiančio posėdžio ir didieji biurokratizmo ypatumai bus sutvarkyti! Šis faktas man teikia žiaaaauriai daug džiaugsmo, nes varstyti visas tas dureles tikrai nėra fantastiškai puiki veikla.
Apskritai, visame šiame procese ryškiai sėkmę neša mano naujas, šauniai švytintis, žavutėlis žalvarinis žiedas, kurio geidžiau kokius tris metus!

Ir dar ir dar noriu pasidžiaugti, kad šį penktadienį pagaliau įvyks mūsų mažas "Animacijos fabrikas". Nepasikuklinkite užeiti - taip prisidėsite prie kito projekto, kuris labai labai nori į dienos šviesą ir paremsite "Menų centro" skaityklą: )


P.s. pagavo netikėtas įkvėpimas, kuris, akivaizdžiai, nuo manęs yra pabėgęs. Matyt.. taip man ir reikia.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com