2010 m. balandžio 18 d., sekmadienis

Apie ratus, miestus iš K raidės, internetą ir garbanas

Visada sakiau, kad niekas nevyksta be reikalo. Štai vakar, kai mažame Kartenos miestelyje, nevisai pasisekė su galiniu automobilio ratu, besiklausant visai neblogos radijo stoties, pagaliau turėjau progą pasivažinėti maždaug 40km/val greičiu bei pasigrožėti atsivėrusiu slėniu ir diena. Tiesa, visdar neturiu teisių, bet visuomet ištikimai sėdžiu priekinėje keleivio sėdynėje. Palaikyti vairuotoją sunkią minutę yra nelengvas darbas!
Tas pats nelemtas ratas suteikė ir dar vieną šaunią progą keletą valandų pavaikštinėti po Kretingą, kurią iki šiol yra tekę tik pravažiuoti. O pasirodo tai labai jaukus miestas su smagia šnekta kalbančiais žmonėmis! Taigi, netikėtai parsinešiau tikrai gražių įspūdžių ir vien dėl nelemto rato nuo šiol Kretingą galiu įrašyti į aplankytų Lietuvos miestų sąrašą.

O kai interneto serverinėje, kuri yra įsikūrusi miiiiilžiniškame kamine(!), katras iš vidaus neatrodo toks didelis kaip iš išorės, su T. sugrąžinom internetą visai Klaipėdai, akimirką galėjau pasijusti kaip tikrų tikriausia XXI amžiaus deivė - lemputės užsidegė, internetas atsirado, gyvenimo tikslas Klaipėdos jaunimui sugrįžo!: )
Kas dar naujo? Išgyvenau savo pirmąją naktį su plaukų suktukais galvoje ir šiandien ir jaučiuosi ir atrodau visai nieko dama.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com