2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Reklamų dienos

Šiuo metu sėdžiu priešais įjungtą televizorių ir kaip mielas Rolandas "Nekenčiu reklamos". Jau kažkaip nebenoriu klausytis įtikinėjimo, skaityti feisbuko kvietimų į renginius, mane erzina vis išlendantys omnitelio baneriai ir kiti besiraizgantys prieš akis marketingistų velnio išmislai.
Sviestu sviestuo.. t.y. reklama reklamuota, taip pavadinčiau savo kasdienybę. Lyg tyčia lyg netyčia (velniai žino šiais laikais), krūvon supuolė keletas reklamiškai gomurį nuteikiančių darbelių: begerdama kavą rengiau reklaminės GMD kampanijos išklotinę (tuo pačiu susimąsčiau apie tobulinimus), važiuodama troleibusu kūriau reklamines akcijas pardavimų didinimui mano mielam turiukamparašyti, vakar vedžiau smagų mini seminarą apie renginukų reklamos pagrindus Kauno kultūrinei ateičiai, marketingo paskaitai aprašinėjau "Forum Cinemas" rėmimo veiksmus ir lyginau su priešų strategijom, rengiau pristatymą apie plakatų kūrimo dėsningumus ir pavojus. Fjuf, atsibodo jau gerokai, todėl nutarėm rytoj neatsiskaitinėt iš kvailokų radijo reklamos gamybos patirčių.
Va kaip katik išnaudojau savo dienoraštį pabumbėjimui. Nelabai patiko, bet norėjau.
Pažadu dažnai taip nedaryti.

Nebežinau iš kur semtis motyvacijos, tad nuo šiol jos maloniai įkvepia mano geras draugas kompiuteris:


4 komentarai (-ų):

agnus dei rašė...

Žaviuosi tokiais aktyviais žmonėmis kaip tu, kurie tinkamai išnaudoja visą jaunatvišką maksimalizmą ir manydami, kad burba vistiek slapta džiaugiasi savo kasdienybe :)

Anonimiškas rašė...

Cha cha cha, nu jau desktop'o grožis. Įsijungi ir juokas paimtų mane jaučiu :D

Simona rašė...

Nors akys ir raibuliuoja nuo fono, bet patinka man tamstos įrašai. :) Tokie energingi ir gerai nuteikiantys, kad tikiuosi praskaidrins ir man vieną kitą popietę, kai vis paskaitysiu.

Autorius rašė...

Simona,
Fonas skatina vaizduotę!: ) šitas tinklaraštis skirtas nuteikti ir skaitytoją ir autorių pažvelgti į viską kitaip. Nes kai sėdu rašyti, visad permąstau ar viskas tikrai taip blogai ir visais atvejais suvokiu, kad NE!: )


Once in a Blue Moon, mane irgi prajuokina, bet pasijuokus visad atsimenu kodėl jis toks! *grūmoja sau pačiai už tingėjimą*


Nešališka stebėtoja,
Tai, kad čia tokie netikėtumai, kuriems dėsnių nėra:} aš realiai nežinau kas įvyks už kelių dienų.

 
Blogger design by suckmylolly.com