2010 m. birželio 12 d., šeštadienis

Įspūdžiai


Jei seniau rytais pramerkus akis pažvelgus pro langą praskrisdavo varna, tai Klaipėdoje vis pamatau žuvėdrą. Va čia tai vienas keisčiausių dalykų man!: D
Aišku, mano gyvenimas pilnas paradoksų ir pokštų, todėl dažnai belieka tik pasijuokti iš savęs - kartais įsėdu ne į tą autobusą ir todėl iki darbo pėdinu apie porą kilometrų kantriai svajodama apie dviratį. Gyvenimiškos kiaulės, kai visą dieną šviečia saulė, o džiugiai bei oriai išėjus po darbų iš to melsvo dangaus ima pilti lietus ant galvos, bei, žinoma, sumaišau autobusą ir per liūtį iki namų keliauju pėsčia su popieriniais bateliais (bet kokie patogūs!). Pagaliau parbridus, žinoma, atradau, kad kuriam laukui išjungė šiltą vandenį. Prie visų šių smagių istorijų galima pridurti, kad laisvadieniai iškrenta blogiausiu laikotarpiu visatoje, todėl gana daug bendrauju pati su savimi ir apie daug ką pagalvoju.
Viešbutį kuriame dirbu kaip tyčia perpirko, tad dabar vyksta visokios įmantrios naujovės kaip pavyzdžiui "Yes, I can!" mokymai (skamba.. juokingai?), taigi, Dovilė rytoj kukliame kampelyje mokysis amerikietiškų motyvacijų ir savęs atradimo džiaugsmų.

Bet vis dėlto,
Balkonas čia yra osom dalykas, o jame kas rytą šviečia saulė ir smagiai skaitosi knyga su puodeliu kavos. TV ir kompiuteris stovi tobulose vietelėse žiūrėti filmams. O aš esu Laiminga, nors ir neturim šaldytuvo.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com