2010 m. liepos 30 d., penktadienis

Pribėgtukas


Šįryt greitu ir mandru judesiu pramerkiau akis, užmečiau žvilgsnį į oranžinę užuolaidą ir daug nudžiugau - dabar penktadienis, šviečia saulė(!), man nereikia į darbą, o tai reiškia, kad viskas ką numatėm pavyks! Iš tos laimės vėl užsnūdau, o pabudus ištiko eilinis kiaulystės dėsnis - ir vėl užslinko debesys kaip ir visą šią savaitę, vadinasi nieko nebus, Dovile, miegok toliau.
Šiaip miegu kiek per daug, nebuvau prie to pratus, bet kad jau pardaviau vasarą, tai man nemažai kas galima, nes daug laiko jaučiuosi pavargoka nuo milijonų lėkščių tampymo, geros nuotaikos skleidimo ir įvairiausių problemų sprendimo keturiomis kalbomis. Šiaip apsilanko tuntas įdomių žmonių, pavyzdžiui, anądien sutikau pačią didžiausią anakondą pasaulyje. Ji vartojo slaptažodį "jūs viską darysit kaip sakau", t.y. mokėsit iš savo kišenės už užgaidas ir kt. Taigi, jau žinau kaip daug pasiekti gyvenime - tereikia daug kalbėti įsakmiu tonu tarsi visi aplink būtų žemės kirminai ir visad pasiteirauti ar visi suprato teisingai. Jei ne - išsitrauk savo paniekinamo lazerio žvilgsnį ir nutrenk elektros srove.
Dar pas mus kasdien ateina stebuklingų puodų pardavėjas pavarde Kalašnikovas. Jis iš tikrųjų atrodo kaip serijinis žudikas nekaltu Jėzaus veidu. Tuo naudojasi pasakodamas apie nuostabiausią staigmeną po šilkiniu žydru brezentu vargšams žmonėms. Tiesa, kai įeinu į jo prezentaciją jis visad ima mikčioti, nes tekstą moka mintinai. Manau, ilgai neištemps. Ir šiaip mes svarstom kaip reikia nerasti darbo, kad imtum pardavinėti stebuklingus puodus ir orkaites už aukso kalnus.

Kai užaugsiu būsiu kultūros darbuotoja. Nekantriai laukiu praktikos pradžios, turiu daug vilčių.
Gana čia svajoti, einu kepti blynų.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com