2010 m. rugpjūčio 23 d., pirmadienis

A poulė? Poulė!


Šiuo metu labai noriu valgyt. Aišku, esu pati kalta, kad sėdžiu čia ir rašau, o ne einu maisto medžioklėn, bet kitaip matyt nepabaigčiau šio įrašo. Nes vat šis savaitgalis buvo labai sotus ir smagus. Dar nebuvau mačius tiek apetitingai vienas kitą kalavijais talžančių, kailiais apsikarsčiusių vyrų vienoje vietoje, kovojančių kone iki mirties, o pergalei geriančių alų iš rago. Minia galėjo nesigėdydama rėkt, kad karys parneštų priešo galvą ir tarpais visai atrodė, kad taip ir nutiks! Buvom mes Apuolės mūšio paminėtuvėse ant daug daug daug laiptų turinčio piliakalnio su kitais tai kentusiais žmonėmis. Kai statėmės palapinę, vyniodama didų gabalą celofano it statant kokį šiltnamį meldžiaus, kad nenušalčiau sėdimosios naktį, nes čia vėl kiaulystės dėsnis - tik išsiruošk kur nors vienintelį sykį per vasarą, tuoj liūtys ir kitos gamtiškos negandos numatomos. Bet žinant mano dinamišką kasdienybę, aš jau nebeturėčiau stebėtis. Apuolė - reikalas šaunus, daug visokio netradiciško veiksmo, daug žemaičių, nieko nenušalau, prisijuokiau, prisišokau, į žvaigždes pro debesis pažiūrėjau, susipažinau su kokiom penkiom Monikom ir daugybe kitų žmonių, kurių vardų neatsimenu.
Šią vasarą buvau krūvoje netradicinių man renginių, kur skamba kitokia muzika, kur daug baltiškų papročių, įdomių veiklų, žmonių ir viskas man stipriai patiko! Įskaitant naminį alų, aišku. Na ir atsivertimas, pagalvojus. Dovile, tau matyt prasidėjo paauglystė - paieškų metas: D

4 komentarai (-ų):

AgNE rašė...

Jau du kartus buvau Apuolėj. Šiais metais taip pat. Mėgstu panašių renginių dvasią. Vat tokią Lietuvos praeitį aš vertinu. :)

Ringauds rašė...

Nepakeičiamas renginys. SUPER! :) O kovėsi šįkart tikrai iš jėgų kovotojai. Tik Apuolėj taip teatsipalaiduosi, atsitrauksi nuo kasdienybės, pamirši visus rūpesčius ir įsijausi į tarsi tikrus senojo gyvenimo malonumus:)
O AULI sužavėjo:) Visiškai nesitikėjau tokios energingos, linksmos ir atmosferiškos muzikos :]

viku rašė...

Dovile, kitais metais kad man su linine suknele šuoliuotum tais piliakalnio laiptukais;)))

P.S. tavo reakcija į besitalžančius vyrus puiki:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30928553&id=1114623680&ref=fbx_album

Vikinta :)

Autorius rašė...

Oo, kiek žmonių gūglino apie Apuolę854 ir rado šitą neobjektyvų reportažą!:}

Mėnulių alėja,
aš tikiuos, kad ir tu ten sukais su Auli, m?: )

Ringauds,
Aš ten trypdama spėjau ir tuo pat metu vykstančiam viduramžių miestui paskambint, kad AULI kitamet į savo šventę pakviestų: ) šaunuoliai jie, puikiai supranta ko reikia klaustyojams ir patys tokie charizmatriški: )

Vikinta,
Ei, labas!: ) dėkui už fotoreportažą, o dėl suknelių, tai pamatysim ateity!: )

 
Blogger design by suckmylolly.com