2010 m. lapkričio 22 d., pirmadienis

Istorija apie motyvaciją

Kad jau kartais sau leidžiu savanaudiškai savo virtualiąjam fotely džiūgaut, tai kodėl gi sykį kitą nepapykus? Šiandien kaip tik mane ištiko tam tiesiog idealus atvejis. Na, aišku, Dovilė nemoka pykt kaip žmonės pyksta. Tad papykim mandagiai:
Įsivaizduokit gražią dieną dideliame, bet tikrai neidealiame pasaulyje. Jame gyvena maaaažas, tačiau gausiai entuziastingas žmogelytis, kuris nori kada nors tapti toks šaunus ir didelis kaip kiti kur diiideliii diiideliiii ir kur serga didybės manijom. Tai va, iš to entuziazmo gausaus jis po truputėlį siekia tikslų, nes jis juk mažas, jam greit neišeina, neturi diiiideliiiių brolių, o ir mama nedidelio ūgio. Be to, jam nepasisekė, auga ne tuo laiku. O ir šiaip, kad mažas, tai ir nelabai gerai pastebimas. Jam, aišku, vis patrukdo tie diiiiideliiii diiiideliii žmonės, bet jis šiaip stengiasi niekam netrukdyt, augt sau sąžiningai ir teisingai.
Ir štai susitinka maaaažas ir diiiideliiis. Maaažo paklausia tai ar nori būt diiiideliiis? Ajo? Nori? Maaaažas entuziastingai linksi galvyte ir šypsosi, nes gi gal čia šansas, nes iki diiiideliiio jau savo pastangom atėjo.

Tai va aš toks maaaažas šiandien gavau šansą diiideliiiam papasakot kam aš skiriu savo laiką, meilę ir rūpestį, ko išmokstu, ką galiu, o tas pasakė, kad niekas visiškas visiškutėlis čia yra. Niekutis niekutukas niekut niekutėlytis. Kažkodėl šypsojausi net tada, kai finalui dar ir neišprususiai pasityčiojo. Ir nieko nė nepaslėpė po kokia bent maža metafora. Ne-a.
Nežinau ko, bet padėkojau. Matyt, nes diiiideliiis užkalbino. Ir susitraukus iki kirminėlio didumo išėjau: )
Jei taip ir toliau šitaip netaktiškai man sėdimąją spardys likimas atsisakysiu siekti dalykų, rimtai.

3 komentarai (-ų):

Auksė rašė...

O tu nenustok augti. Laikyk tai trąša kantrybei ;)

Autorius rašė...

Ką gi darysi, aplamdė gerai:}
nelinkėčiau niekam taip:}

Auksė rašė...

Bet žinok tie aplamdymai yra gerai, kaip spyris į užpakalį, kartais labiau skatina nei pagyros. O paplekšnojimai per petį vėliau atrodo labiau pelnyti ;)

 
Blogger design by suckmylolly.com