2010 m. lapkričio 12 d., penktadienis

Kaip man būna

Kartais galvoju, kad vietoj rankinės su savimi tuoj imsiu nešiotis lagaminą. Jau truputį slegia tas vis dažnesnis keliavimas tarp Vilniaus ir Kauno, tarp Kauno ir Klaipėdos arba tarp Vilniaus ir Klaipėdos, arba Klaipėdos ir Kauno, o iš Kauno tada į Vilnių, o pirmadienį vistiek vėl reikia būti Kaune.
Šį ankstų pirmadienio rytą susidėliojau sau savaitės keliavimo grafiką "Dovilė atvažiuoja į paskaitas Kaune, antradienį sutvarko reikalus, trečiadienį uždeda paskutinius štrichus, tada keliauja į Vilnių dirbti kitų darbelių ir atsipūsti, o iš ten savaitgaliui važiuos į Klaipėdą, o sekmadienį pakeliui į Vilnių nusės vėl Kaune, nes vėl bus paskaitos". Va kaip atrodo mano savaitė.
Bet ištikimas skaitytojas jau pastebėjo, mano kasdienybėje nuolat knibžda tuntas gyvenimiškų kiaulysčių, kurias dera toleruoti ir net natūralu džiaugtis, kad nutinka. Kitaip tariant, aš stebėčiausi, jei kurį laiką jų nebūtų. Na, bet grįžtant prie temos, tai iškeliavau trumpam Kaunan, siekdama išvengti lagamino tampymo, susidėjau minimaliai daiktų. Ir šast netikėtai Kaune mane tiesiog ištinka šaunus darbo pokalbis, kuris sujaukia dinamiškos, bet tvarkingos savaitės suvokimą ir atneša naują bėdą - aš neturiu ką apsirengt tikrąja to žodžio prasme. Dėl to, kad pokalbis išlindo tada, kai aš turėjau atsipūst Vilniuje ir persidėt daiktus, kurie būtų skirti savaitgaliui, likau su kuprine 'tiekdaiktųkiektelpakurmažaivietos' visai savaitei! Va čia tai iššūkiai, va čia tai dinamiška aplinka, nuotykiai iš niekur, draugai iš visur:)

O šiaip ieškau darbo ir pastovumo. Ir užpakalio spardytojo, kad imčiausi akademinių darbų, nes jau imu panašėti į personažą (kita vertus, aš ir esu savotiškas personažas):

Tikiuosi laikotės gerai ir neprarandat gero ūpo!

1 komentarai (-ų):

Nida rašė...

šitas paveikslėlis mane privertė pagaliau parašyti bent kelis sakinius praktikos ataskaitos. FTW! :>

 
Blogger design by suckmylolly.com