2010 m. gruodžio 26 d., sekmadienis

Antrosios Kalėdų dienos pamąstymukai

*pasirąžo*

Ak, kaip gerai tos Kalėdos! Išsimiegojau, mačiau kalnelį filmų, džiaugiausi skaniausiais dalykais, pakalbėjau, pasibariau. Greta to, daug subtilaus dėmesio iš aplinkos gavau ir virtualiai, ir telefoniškai, ir akis į akį, ir materialiai: nuo ko kvepia, nuo ko saldu, kas šildo, kažkas tiksi, kas šnara, varva, kas dega, o ko niekada nepanaudosiu: ) Žodžiu, kiek žmonių, tiek ir nuoširdumo apraiškėlių. Smagiausia įvertint tai ne materialiom naudom, o rūpesčiu, kurį Tau paskyrė. Aš taip galvoju. O kur padėsi mažiau reikalingus dalykus nebūtina gi sakyti.
Bet įdomiausia, jog Didįjį Kalėdų Dalyką iš tikrųjų sudaro laikas iki šventės. O tada kai ateina, pasipuoši, nusišypsai, apkabini visus, pokšt ir reikia laukti kitų metų!

Kad jau apie dėmesį, tai visada yra žmonių, į kuriuos norėtųsi kūčiukų maišą paleist todėl, kad nutolom per metus, ar nesugebėjom tam tikrų dalykų atlikti iki galo, kad nesutarėm taip kaip norėjosi. Man ir pačiai kas nors galėtų kūčiukų maišų užvažiuot už raganystes per šiuos metus. Nes sunkūs buvo, sunki ir sudėtinga ir aš juose. Tiesą sakant, prieš metus tai nujaučiau. Užtai dabar turiu jausmą, kad laukia kažkas Didelio, Gero ir Gražaus. Daug kas keičiasi jau dabar ir tik į gera. Ir aš esu Laiminga (ne tik todėl, kad šiandien Kalėdos).

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com