2011 m. sausio 11 d., antradienis

Apie kasdienybės trilerius ir lyčių skirtumus

Nežinau, ar tik man vienai kartais būna nutikimų, kai jautiesi, jog patekai į svetimą veiksmo filmą?
Va, pavyzdžiui, vakar visa Laimingutė išėjau iš darbo pasistrikinėdama, kad štai baigėsi darbo diena, keliavau sau per perėją kaip ir visi padorūs žmonės, pamačiau, kad autobusas atvažiuoja, todėl šiek tiek pabėgėjau, nes man bėgėti lengviau, nei autobusui stabdyti. Ir *tadadam*! Man bebėgant per perėją visai šalia ima bėgti būrelis juodai apsirengusių jaunuolių, vieni vejasi, kiti bando nuo jų pasprukti, fone visokie keiksmažodžiai ir grasinimai šauti! Staiga suprantu, kad atsitiktinai įsimaišiau į tą minią ir trukdau arba bėgti arba gaudyti ir išvis galiu būt kažkuo apkaltinta! Žodžiu, situacija ir pavojinga ir komiška vienu metu, viskas vyksta labai greitai!: vienas traukėsi pistoletą, o kol tai darė, bėgikai dingo iš akių, o kitas pričiupo vieną bėglį, kuris paslydo su vasariniais kedukais ir pargriuvo pusnyje. Atsakančiai atspardė! O aš per patį veiksmo vidurį taip ir likau sustingus iš nuostabos.

Pasirodo, vaikinai be bilieto važiavo. Tuomet aš ir susimąsčiau, kad vyrai tai tokia gan komiška lytis - dėl vieno lito gali ir sprandą nusisukt, administracinių nuobaudų prisirinkt ir galbūt karjerai kelią užsikirst panašiais metodais. Ir išvis iš neturėjimo ką veikti, adrenalino bado visus karus pradeda, eina, žudosi milijonais, o moterys kantriai pasėdi namuos, ramiai palaukia, kol išsidūks, kol kojas rankas išsisukinės ir sugrįš:)
Nioup, čia jokio moralo, tik šiaip pamąstymas!

2 komentarai (-ų):

agnus dei rašė...

Aišku, turėčiau pasakyt žodį apie pačią istoriją, bet minty sukasi tik tai, kaip gražiai dėstai mintis :]]]
Visada šypsausi tai skaitydama. Ir et, visada žaviuosi tokiu požiūriu... Tie banditai juk galėjo tave mažų mažiausiai sumimnt, bet tu tuo metu starksėjai ir mąstei apie lyčių skirtumus ;DD

Autorius rašė...

Dėkui tau!
Iš esmės, tai tik po to susimąsčiau kai atsekiau kas čia yra kaip iš kur jie čia išbėgo ir kitos detalės: D bet jausmas tai nekasdienis tikrai pasimaišyt po kojom vietoje ir laiku:)

 
Blogger design by suckmylolly.com