2011 m. sausio 20 d., ketvirtadienis

Kaip Dovilė rado lobį

Prieš kokias 7 minutes radau tikrų tikriausią lobį ofise. Jis gudruolis slėpėsi už visų stalčių, o atradau, nes atsibodo, jog apatinysis vis kliūva už kažko, nors ir pilnai užsidaro. Pagal radybų apimtį ir turinį matyti, jog lobis dūlėjo nuo gūdžių 2006 metų. Kolegės sakė, jog per tą laiką buvo spėta ir remontą ofise padaryti, o lobio vis tiek niekas nerado!
Milžiniškame kiekyje radinių aptikau: daug daug prirašinėtų popierių su naudingais kontaktais mano darbe, sąskaitų faktūrų kalnelį, 23 visai naujų įmaučių krūvą, vestuvinių nuotraukų negatyvą(!), vestuvinių nuotraukų išklotinę, pakelį fotopopieriaus, visiškai naują vidutinio dydžio metalinį nuotraukų rėmelį su dėžute ir apsaugančių apvalkalu, originalų Andriaus Mamontovo kompaktinį diską "Beribiam danguje" su nepažeista dėžute, keletą tolimųjų kelionių reklaminių DVD, du 2006 metų kalendorius, porą gerai išsilaikiusių tų pačių metų vasaros "Žmonių" numerių, keletą maišelių ir maišų iš senų "miNima, meDia, maXima" laikų, labai naudingą leidinį apie stažuotes šalyje, į kurią norėtume plėstis, sertifikatų, padėkų kažkam geram. Daugiau neatsimenu, bet visko tieeeek daug ir radinių įvairumas toks, kad whooooah!

Niekada nemaniau, kad erdvė už stalčių gali būti tokia talpi. Beveik geriau už seifą:))

Labiausiai nustebinęs radinys: vestuvių negatyvas (kaip žmonėms pavyksta tokius dalykus pamesti?)
Labiausiai nudžiuginęs radinys: Andriaus kompaktas!

4 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

kietai :) mano kaimynas tai iš kažkur parsitempė mašininį DVD changerį, kurį atidarę radom 6 originalius CD, tarp kurių Bon Jovi, Guns'n'Roses, Roxette :))

Autorius rašė...

Mmmm lobio skrynios!: )
Kartą namie buvau radus maišą "Miglės" saldainių, katruos užmiršau po gimimo dienos.

Illusion rašė...

Nesuprantu kaip galima pamirsti saldainius.
Man ir norint nepavyktu :DD

Autorius rašė...

Net nežinau, bet tu įsivaizduok kiek laimės buvo!

 
Blogger design by suckmylolly.com