2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Mokslinės fantastikos ir gegužio dramos

Atsiminiau, kad turiu čia tokį gerai uždulkėjusį skyrelį "Valio knygoms!", kuris šią minutę geriausiai atspindi tą baisią baisią netvarką susidariusią kambaryje. Matyt, tai yra toks pirmas kartas per ketverius studentiškus metus, kai oras kambaryje tikrų tikriausiai kvepia mokslinėmis realybėmis (skolintos knygos, kurių nesuprantu), mokslinėmis fantazijomis (subraukyti mano sukurti lapai) ir sąžinę graužiančiais moksliniais nukrypimais (bėsimėtantis šokolado popierėlis, sausainukų trupiniai lėkštėje). Bet viskas taip dera tarpusavyje, kad niekas iš pašalės nedrįsta dėl to priekaištauti.

Pastebėjau, kad gegužis labiausiai gundantis mėnuo metuose, kai turi vis užsimerkti, užsidengti ausis nuo čiulbančių lakštučių, kurios kone pasirengusios snapeliais užrišti tavo sportbačių raištelius. Nesvarbu, kad tie sportbačiai trina kojas, bet aš mielai sutikčiau su jais palakstyti po pievą mojuojant badmintono raketėmis ar spalvotu tailandietišku aitvaru iš JYSK'o už 6,99 Lt (dabar akcija).
Bet kai laikas ima taip skausmingai tiksėti, kad net baisu pagalvoti, tenka apsiriboti tokiomis pramogomis kaip Eurovizijos finalo stebėjimas, bandymas užuosti alyvas per važiuojančio darban autobuso stiklą ir nervingas žiūrėjimas į išdidžiai prieš akis stovinčius sportbačius. Apie aitvarą teks pasvajoti, nes kai galėsiu su juo lakstyti, baigsis akcija.

Šiaip paskutiniu metu esu visai neįdomi aplinkiniams, atrodau išsiblaškiusi ir meniškai pablūdusi, nuolat lengvai nerimauju dėl galimų paklydimų, renkuosi tarp sąžinės ir gegužio pagundų. Po vizito pas gydytoją, kuri man liepė nustoti parintis (taip ir pasakė!) dėl visų gyvenimškų (melo)dramų ir man ėmus taip daryti, tikrai gerokai rečiau skauda galvą.

0 komentarai (-ų):

 
Blogger design by suckmylolly.com